Kompatibilní verze
Filetto al vino passito e pepe verde (per 2 persone)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 spicchio di aglio senza anima
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 180 g di vino passito dolce
- 2 pizzico di sale
- 100 g di panna da cucina
- 1 cucchiaino di grani di pepe verde in salamoia
- 2 filetti di manzo (300 g circa), alti circa 2-3 cm
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2079 kJ / 497 kcal
- Protein
- 32.4 g
- Sacharidy
- 1.8 g
- Tuk
- 40.1 g
- Vláknina
- 0 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tartare di manzo con salsa aromatica
20min
Medaglioni di vitello ai funghi
45min
Pere con mousse alla paprika (per 2 persone)
15min
Capesante della Vigilia (TM6)
50min
Filetto di maiale e fragole
1 Std. 25 Min
Filetto di manzo a bassa temperatura
1 Std. 10 Min
Capesante ai funghi porcini
1h 20min
Carpaccio di manzo marinato alle erbe
2h 15 min.
Tartare di manzo al pomodoro in emulsione
15min
Medaglioni con riduzione ai mirtilli e balsamico
40min
Filetto di manzo con salsa al vino rosso e ginepro
2h
Tagliata di manzo con salsa chimichurri
40min