Kompatibilní verze
Filetto al vino passito e pepe verde (per 2 persone)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 spicchio di aglio senza anima
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 180 g di vino passito dolce
- 2 pizzico di sale
- 100 g di panna da cucina
- 1 cucchiaino di grani di pepe verde in salamoia
- 2 filetti di manzo (300 g circa), alti circa 2-3 cm
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2079 kJ / 497 kcal
- Protein
- 32.4 g
- Sacharidy
- 1.8 g
- Tuk
- 40.1 g
- Vláknina
- 0 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tartare di manzo al pomodoro in emulsione
15min
Petto d'anatra a bassa temperatura con salsa all'arancia
1hod. 30min
Filetto di maiale in salsa alle ciliegie
1hod. 30min
Filetto di manzo con salsa al vino rosso e ginepro
2h
Insalata mediterranea gamberi e cipolle
45min
Flan di funghi porcini
1h
Polpette al cotechino su crema alle patate viola
1h
Capesante al profumo di arancia
1h 10min
Spiedini di tacchino piccanti
1h
Medaglioni con riduzione ai mirtilli e balsamico
40min
Abbracci di polpo su crema di patate allo zafferano
45min
Tartare di manzo con salsa aromatica
20 min