
Kompatibilní verze
Filetto al vino passito e pepe verde (per 2 persone)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 spicchio di aglio senza anima
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 180 g di vino passito dolce
- 2 pizzico di sale
- 100 g di panna da cucina
- 1 cucchiaino di grani di pepe verde in salamoia
- 2 filetti di manzo (300 g circa), alti circa 2-3 cm
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 497 kcal / 2079 kJ
- Protein
- 32.4 g
- Tuk
- 40.1 g
- Sacharidy
- 1.8 g
- Vláknina
- 0 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Filetto di manzo con rucola e pomodorini confit
1hod. 50min
Filetto mignon con salsa al cioccolato speziata
1hod. 25min
Filetto di manzo con salsa al vino rosso e ginepro
2hod.
Capesante al profumo di arancia
1hod. 10min
Filetto di manzo a bassa temperatura
1hod. 10min
Tartare di manzo al pomodoro in emulsione
15min
Capesante con crema allo zafferano sottovuoto
1hod.
Filetto di maiale in salsa alle ciliegie
1hod. 30min
Zuppa di vongole e mazzancolle
1hod.
Tartare di manzo con salsa aromatica
20min
Linguine con scampi al limone
20min
Capesante in crosta di pistacchi
30min