Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 3 spicchi di aglio
- 1 scalogno, a metà
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 200 g di tempeh, a pezzi (2 cm)
- 50 g di tamari
- ½ cucchiaino di basilico secco
- ½ cucchiaino di foglie di salvia secca
- ½ cucchiaino di timo secco
- ½ cucchiaino di origano secco
- ½ zucchina, a pezzi
- 1 carota, a pezzi
- 400 g di polpa di pomodoro a pezzi
- 4 rametti di basilico fresco, le foglioline
- 30 g di vino rosso
- 50 g di formaggio vegano grattugiato
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 994 kJ / 236 kcal
- Protein
- 10 g
- Sacharidy
- 6 g
- Tuk
- 17 g
- Vláknina
- 3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Polpette di tempeh con pomodorini confit (vegan)
1h
Chili di tofu (vegan)
1h
Veg-burger (vegan)
1h 10 min
Carbonara di seitan
40 min
Formaggio vegano
6 Std. 40 Min
Pesto di mandorle e tofu (vegan)
15min
Paccheri gratinati al ragù di tofu (vegan)
1h
Ragù alla soia (vegan)
40 min
Polenta con ragù di tofu (vegan)
1h 30min
Tagliatelle al ragù di seitan e verdure
40 min
Chili (vegan)
40 min
Besciamella (vegan)
15min