Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 220 g di cipolle a pezzi
- 2 spicchi di aglio
- 2 centimetri di zenzero, radice fresca, pelata
- 30 g di olio di sesamo
- 5 g di coriandolo in polvere
- 5 g di garam masala
- 30 g di senape in grani grossi
- 300 g di lenticchie rosse
- 200 g di latte di cocco
-
500
g di brodo vegetale
nebo 500 g di acqua + 1 cucchiaino di dado per brodo vegetale - 100 g di passata di pomodoro
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 250 g di cimette di broccoli
- 250 g di cimette di cavolfiore
- 20 g di succo di limone
- 2 rametti di coriandolo fresco, tritato
- crostini di pane, a piacere
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2172 kJ / 519.1 kcal
- Protein
- 24.5 g
- Sacharidy
- 67.9 g
- Tuk
- 16.6 g
- Nasycený tuk
- 8.3 g
- Vláknina
- 13.5 g
- Sodík
- 243.2 mg
Alternativní recepty
Insalata di ceci e coriandolo
40min
Cotolette di sedano rapa con salsa yogurt alle erbe
1h
Chili di tofu (vegan)
1h
Zuppa speziata di lenticchie e latte di cocco
30min
Hummus
10 min
Hummus di fagioli neri con chips di mais
1h 30min
Crumble di verdure e bevanda a base di mandorle
1h
Dahl di lenticchie, spinaci e cipollotto
40min
Dahl di lenticchie, spinaci e latte di cocco
40min
Cavolfiore con pesto di noci (vegan)
40min
Curry di ceci (vegan)
1h
Polpettone con purè di zucca (vegan)
1h 30min