Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g di cipolla in quarti
- 70 g di porro a pezzi
- 40 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 200 g di polpa di zucca a cubetti (1 cm)
- 150 g di patate, pelate e a cubetti (1cm)
- 800 g di acqua
- 1 cucchiaio di dado per brodo vegetale
- 120 g di grano saraceno, sciacquato e sgocciolato
- 200 g di ceci bianchi lessi
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1234 kJ / 295 kcal
- Protein
- 9.1 g
- Sacharidy
- 38.3 g
- Tuk
- 12.7 g
- Nasycený tuk
- 1.5 g
- Vláknina
- 6.1 g
- Sodík
- 21.1 mg
Alternativní recepty
Minestra di lenticchie e cavolfiore
1 Std.
Minestra di zucca, castagne e fagioli
40 min
Minestra di orzo con zucca e salsiccia
1 Std.
Cotoletta di cavolfiore con purea di fagioli
30 min
Crema di verdure invernale
50 min
Zuppa di foglie di cavolo e pane raffermo
40 min
Zuppa cremosa di zucca e salvia
40 min
Zuppa di porri e orzo
45 min
Insalata di quinoa, pesce spada e verdure
35 min
Zuppa di fagioli alla greca (Fasolada)
45 min
Zuppa frantoiana
45 min
Zuppa d'orzo e fagioli
50 min