Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 15 foglie di salvia fresca piccole, lavate
- 50 g di gherigli di noci
- 80 g di olio extravergine di oliva
- 200 g di porri a pezzi
- 200 g di patate, pelate e a pezzi (2-3 cm)
- 700 g di acqua
- 5 g di dado per brodo vegetale
- 120 g di farro (cottura 10 minuti)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1942.5 kJ / 464.3 kcal
- Protein
- 10.2 g
- Sacharidy
- 45.7 g
- Tuk
- 28.3 g
- Nasycený tuk
- 4.2 g
- Vláknina
- 5.3 g
- Sodík
- 859.1 mg
Alternativní recepty
Minestra al cavolo nero, lenticchie e piselli spezzati
1 Std.
Zuppa al profumo di curcuma
1 Std.
Minestra di cereali e ceci
45 min
Zuppa di lenticchie e orzo perlato
55 min
Minestrone d'orzo
1 Std.
Zuppa di sedano rapa e porri con funghi
30 min
Zuppa di baita
45 min
Crema di cavolo nero e cannellini
50 min
Zuppa di farro e fagioli
1 Std.
Minestra di farro e ceci
1h 10 min
Minestra finocchi, orzo e farro
1 Std.
Zuppa d'orzo e fagioli
50 min