Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 gramů směsi čerstvých bylinek (např. petržele, kopru, estragonu), jen lístky
- 2 stroužky česneku
- 200 gramů čerstvých hub, směsi (např. žampióny, lišky, hlíva ústřičná)
- 40 gramů vlašských ořechů
- 50 gramů majonézy
- 1 špetka soli
- 1 špetka mletého černého pepře
- 1 - 2 polévkové lžíce zakysané smetany
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 209 kJ / 50 kcal
- Protein
- 1 g
- Sacharidy
- 0 g
- Tuk
- 5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Treska na thajský způsob
2h 40 min
Dýňový koláč se sýrem feta a karamelizovanou cibulí
1 godz. 10 min
Salát z bílého zelí, mrkve a jablka
5 Min
Citrónové hummusové noky
Žádné hodnocení
Salát z červeného zelí a hrušek s koriandrem
5 Min
Morkové knedlíčky Anuše Kejřové
25 Min
Mandlové taštičky briouat s medem a sezamovými semínky
Žádné hodnocení
Celozrnný chléb s pivem a datlemi
2h 40 min
Špaldové rizoto s liškami
30 Min
Placičky ze zelené čočky
1 Std. 15 Min
Kadeřávek s pikantní zálivkou
15 Min
Salát z červeného zelí s kuřetem
40 Min