Zařízení & příslušenství
Houbový dip s vlašskými ořechy
Příprava 5min.
Celkový 5min.
15 porcí
Suroviny
-
20 gramů směsi čerstvých bylinek (např. petržele, kopru, estragonu), jen lístky
-
2 stroužky česneku
-
200 gramů čerstvých hub směsi (např. žampióny, lišky, hlíva ústřičná)
-
40 gramů vlašských ořechů, na půlky
-
50 gramů majonézy
-
1 špetka soli
-
1 špetka mletého černého pepře
-
1 - 2 polévkové lžíce zakysané smetany
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porci
Protein
1 g
Kalorie
209 kJ /
50 kcal
Tuk
5 g
Sacharidy
0 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Bez masa
10 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Panellets
11hod. 20min.
Francouzská omáčka gribiche
20min.
Okurková raita s mátou
25min.
RAW papriky plněné směsí zeleniny a semínek
5min.
Špenátové gnocchi alla Romana
1hod. 25min.
Špaldové cantuccini (bez cukru)
40min.
Čekankové koláčky
Žádné hodnocení
Špaldový koláč s rebarborou a zázvorem
1hod. 20min.
Máslo s lískovými oříšky
1hod. 30min.
Celerový salát s rozinkami a vlašskými ořechy
1hod. 15min.
Cibulovo-ricottové muffiny se šalvějí
1hod.
Plněná rajčata s rýží, s omáčkou z kešu ořechů a bazalky
1hod. 30min.