Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Le glaçage noir (la veille)
- 2 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
- 90 g d'eau
- 110 g de sucre en poudre
- 65 g de crème liquide 35% m.g.
- 35 g de cacao en poudre
Le sirop au café
- 300 g de café
- 150 g de sucre en poudre
- 10 g de café instantané
Le biscuit joconde
- 4 œufs
- 4 jaunes d'œufs
- 220 g d'amandes en poudre
- 275 g de sucre en poudre
- 4 blancs d'œufs
- 100 g de farine de blé
La ganache au chocolat
- 170 g de chocolat noir 70% de cacao
- 40 g de crème liquide 35% m.g.
- 120 g de lait entier
- 20 g de beurre doux
La crème mousseline au café
- 350 g de lait entier
- 10 g de café instantané
- 40 g de fécule de maïs
- 80 g de sucre en poudre
- 4 jaunes d'œufs
- 175 g de beurre doux, coupé en morceaux
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 1752 kJ / 419 kcal
- Protein
- 8.1 g
- Sacharidy
- 42.6 g
- Tuk
- 23.8 g
- Vláknina
- 2.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bavarois aux trois chocolats
15u.
Praliné chocolat-noisette
1h
Gâteau au café et à la vanille
5h 15min
Eclair au chocolat
1h 15min
Croustillant chocolat-framboise
16h
Paris-brest
3 Std. 10 Min
Crème pâtissière
15min
Vacherin à la pêche et au clou de girofle
5 Std. 30 Min
Dacquoise
40 λεπτ.
Dacquoise praliné-chocolat
50 Min
Croquant au chocolat
16 Std. 20 Min
Mille-feuille classique à la vanille
7 Std. 10 Min