Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Le glaçage noir (la veille)
- 2 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
- 90 g d'eau
- 110 g de sucre en poudre
- 65 g de crème liquide 35% m.g.
- 35 g de cacao en poudre
Le sirop au café
- 300 g de café
- 150 g de sucre en poudre
- 10 g de café instantané
Le biscuit joconde
- 4 œufs
- 4 jaunes d'œufs
- 220 g d'amandes en poudre
- 275 g de sucre en poudre
- 4 blancs d'œufs
- 100 g de farine de blé
La ganache au chocolat
- 170 g de chocolat noir 70% de cacao
- 40 g de crème liquide 35% m.g.
- 120 g de lait entier
- 20 g de beurre doux
La crème mousseline au café
- 350 g de lait entier
- 10 g de café instantané
- 40 g de fécule de maïs
- 80 g de sucre en poudre
- 4 jaunes d'œufs
- 175 g de beurre doux, coupé en morceaux
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 1752 kJ / 419 kcal
- Protein
- 8.1 g
- Sacharidy
- 42.6 g
- Tuk
- 23.8 g
- Vláknina
- 2.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Dacquoise aux framboises
2 godz.
Dacquoise praliné-chocolat
50min
Croustillant chocolat-framboise
16 godz.
Choux amarena
1h 25min
Saint-honoré au chocolat et à l'orange
2 godz. 15 min
Petits choux tonka et craquelins vanille
1h 25min
Religieuses craquelin caramel au beurre salé
4h
Saint-honoré au citron
2h 25 min
Dacquoise
40min
Entremets coco-passion-papaye
24h
Eclair au chocolat
1 godz. 15 min
Mille-feuille classique à la vanille
7 godz. 10 min