Kompatibilní verze
Lentejas verdinas estofadas con verduras a la cúrcuma
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g de lentejas verdinas
- 900 g de agua
- 40 g de setas shiitake secas
- 120 g de nabo cortado en dados
- 80 g de apio en rodajas
- 1 pera en trozos (aprox. 160 g)
- 40 g de cebolla en trozos
- 20 g de aceite de oliva
- 1 ½ cucharaditas de sal
- 1 cucharada de cúrcuma molida
- ½ cucharadita de comino molido
- 100 g de trigo tierno
- 6 - 8 ciruelas pasas sin hueso (en mitades)
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1104 kJ / 264 kcal
- Protein
- 14.04 g
- Sacharidy
- 42.68 g
- Tuk
- 4.57 g
- Vláknina
- 10.74 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Habas de soja y arroz con tomate al curry
3h
Arroz integral con acelgas, habas y setas shiitake
45min
Judía blanca de ayuno
9h 15min
Guiso de setas y tofu
30min
Lentejas con kale
30min
Arroz con hinojo y col
30min
Lentejas y soja con verduras
4 Std. 50 Min
Sopa asiática de verduras con tofu
1h 30min
Arroz con verduras y judías rojas
45min
Potaje de garbanzos, manitas de cerdo y berza
40min
Arroz meloso con verduras
1h
Paella de verduras
40min