Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g de puerro (solo la parte blanca) cortado en rodajas
- 60 g de mantequilla
- 400 g de judías blancas cocidas (en conserva)
- 600 g de caldo de ave
- ½ cucharadita de sal
- 2 pellizcos de pimienta blanca molida
- 100 g de leche
- 1 chorrito de aceite de oliva virgen extra (para decorar)
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1290 kJ / 308 kcal
- Protein
- 15.7 g
- Sacharidy
- 41.3 g
- Tuk
- 10 g
- Vláknina
- 14.9 g
Alternativní recepty
Crema Dubarry (de coliflor)
50min
Crema de judías blancas y verduras
30min
Crema de patatas, puerros y zanahorias
45min
Crema de ajo con puerro y patatas
45min
Crema de puerros y pera con jamón
40min
Crema de invierno de patatas y cebolla
30min
Crema de garbanzos con puerro y setas
35min
Sopa fría de manzana y puerro
2h 40min
Crema de champiñones
20min
Sopa griega de garbanzos
25min
Crema de batatas y garbanzos
35min
Vichyssoise de apio
40min