Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g di cipolle in quarti
- 80 g di sedano a pezzi
- 1 peperoncino secco piccante
- 50 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 250 g di polpa di pomodoro
- 600 g di acqua
- 400 g di patate, pelate e a tocchetti (1 cm circa)
- 1 cucchiaino di sale
- 500 g di baccalà, ammollato e dissalato a pezzi (3 cm) (vedere consigli)
- 1 pizzico di pepe nero macinato (volitelně)
- foglie di sedano
- 8 fette di pane casereccio tostato
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 908 kJ / 217 kcal
- Protein
- 30.7 g
- Sacharidy
- 20.4 g
- Tuk
- 2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Calamari alla napoletana
40 min
Baccalà alla ligure
1 godz.
Baccalà, patate e funghi
45 min
Spigole all'acqua pazza
30 min
Zuppa di baccalà alle cipolle
35min
Alici alla Reggina
45 min
Baccalà alla livornese
35min
Baccalà alla Soutelo
30 min
Baccalà con peperoni cruschi
50min
Baccalá alle olive
25 Min
Baccalà della Vigilia (TM5)
1 godz.
Baccalà in umido (Ghiotta di Natale)
1 godz. 10 min