Zuppa di baccalà

Zuppa di baccalà

3.8 23 hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 1hod.
4 porzioni

Suroviny

  • 150 g di cipolle in quarti
  • 80 g di sedano a pezzi
  • 1 peperoncino secco piccante
  • 50 g olio extravergine di oliva + q.b.
  • 250 g di polpa di pomodoro
  • 600 g di acqua
  • 400 g di patate pelate e a tocchetti (1 cm circa)
  • 1 cucchiaino di sale
  • 500 g di baccalà ammollato e dissalato a pezzi (3 cm) (vedere consigli)
  • 1 pizzico di pepe nero macinato (volitelně)
  • foglie di sedano
  • 8 fette di pane casereccio tostato

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porzione

Protein 30.7 g
Kalorie 908 kJ / 217 kcal
Tuk 2 g
Sacharidy 20.4 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...