
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g di cipolle in quarti
- 80 g di sedano a pezzi
- 1 peperoncino secco piccante
- 50 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 250 g di polpa di pomodoro
- 600 g di acqua
- 400 g di patate pelate e a tocchetti (1 cm circa)
- 1 cucchiaino di sale
- 500 g di baccalà ammollato e dissalato a pezzi (3 cm) (vedere consigli)
- 1 pizzico di pepe nero macinato (volitelně)
- foglie di sedano
- 8 fette di pane casereccio tostato
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 217 kcal / 908 kJ
- Protein
- 30.7 g
- Tuk
- 2 g
- Sacharidy
- 20.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Zuppa di baccalà alle cipolle
35min
Baccalà con cavolo verza e ceci
50min
Baccalà con patate e peperoni alla maggiorana
40min
Baccalà, patate e funghi
45min
Baccalà della Vigilia (TM5)
1hod.
Baccalà con peperoni cruschi
50min
Trippa alla trasteverina
45min
Lumachine in rosso
1hod. 40min
Baccalà in umido (Ghiotta di Natale)
1hod. 10min
Baccalá alle olive
25min
Baccalà alla livornese
35min
Carciofi alla romana
50min