Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g di cipolle in quarti
- 80 g di sedano a pezzi
- 1 peperoncino secco piccante
- 50 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 250 g di polpa di pomodoro
- 600 g di acqua
- 400 g di patate, pelate e a tocchetti (1 cm circa)
- 1 cucchiaino di sale
- 500 g di baccalà, ammollato e dissalato a pezzi (3 cm) (vedere consigli)
- 1 pizzico di pepe nero macinato (volitelně)
- foglie di sedano
- 8 fette di pane casereccio tostato
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 908 kJ / 217 kcal
- Protein
- 30.7 g
- Sacharidy
- 20.4 g
- Tuk
- 2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Calamari alla napoletana
40 min
Zuppa di carciofi
35 min
Baccalà alla livornese
35 min
Baccalà, patate e funghi
45 min
Baccalà all'olio con scarola e olive
1h 10 min
Baccalà della Vigilia (TM5)
1h
Quadrucci seppie e piselli
1h 45 min
Zuppa di crostacei e seppie
1h
Baccalá alle olive
25 min
Ditalini polpo e cozze
1h 10 min
Zuppa di baccalà alle cipolle
35 min
Baccalà in umido (Ghiotta di Natale)
1h 10 min