Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pasta di mandorle
- 200 g di mandorle pelate
- 200 g zucchero
-
50
g di limoncello
nebo 50 g di liquore Strega
Pasta frolla
- 500 g di farina tipo 00 + q.b. per infarinare
- 200 g di zucchero
- 100 g di olio extravergine di oliva
- 3 uova
- ½ bustina di lievito in polvere per dolci
- 1 bustina di zucchero vanigliato
-
150
g di confettura di ciliegie
nebo 100 g di confettura di amarene
Glassa per copertura
- 400 g di zucchero
- 2 albumi a temperatura ambiente
- 6 gocce di limone
- 1 - 2 cucchiai di codette colorate
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 2590 kJ / 619 kcal
- Protein
- 11.1 g
- Sacharidy
- 104.7 g
- Tuk
- 19.3 g
- Vláknina
- 3.6 g
Alternativní recepty
Minestra di fave con cicoria
50min
Scialatielli con pesto di cicorie su purea di fave
55min
Cartellate
1hod. 5min
Mille infranti in brodo
9h 50min
Panzerottini con mozzarella filante e carne
3 Std. 20 Min
Calzone pugliese alle cipolle
2 godz. 30 min
Pizzi leccesi
6 godz.
Pucce
7h
Pettole pugliesi
3h
Focaccia pugliese
1 godz. 10 min
Pasticciotti leccesi
1 godz. 15 min
Focaccia barese
2 godz. 55 min