Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g di Parmigiano reggiano a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 1 spicchio di aglio
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe
- 3 foglie di salvia fresca
- 80 g di cipolla in quarti
- 500 g di fagioli borlotti in scatola, sgocciolati (peso netto)
- 600 g di acqua calda
- 1 cucchiaino di dado per brodo vegetale
- crostini di pane
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 876.6 kJ / 209.5 kcal
- Protein
- 9.6 g
- Sacharidy
- 20.5 g
- Tuk
- 10.4 g
- Nasycený tuk
- 2.5 g
- Vláknina
- 5.7 g
- Sodík
- 485.5 mg
Alternativní recepty
Crema di fagioli e ceci al profumo di rosmarino
40 min
Vellutata di lenticchie
1j 30 menit
Vellutata di ceci
1h 10 min
Vellutata di cavolfiore
50 menit
Vellutata di cannellini e borlotti con gamberi
50 menit
Purea di fagioli con spinaci
30 min
Crema di piselli con chips di prosciutto crudo
30 min
Vellutata di patate, cannellini, curry e mazzancolle (senza glutine)
45 Min
Vellutata di pomodoro e basilico
30 min
Vellutata di riciclo
50 menit
Vellutata di piselli
20 min
Vellutata saporita di fagioli bianchi
30 min