Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g di Parmigiano reggiano a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 1 spicchio di aglio
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe
- 3 foglie di salvia fresca
- 80 g di cipolla in quarti
- 500 g di fagioli borlotti in scatola, sgocciolati (peso netto)
- 600 g di acqua calda
- 1 cucchiaino di dado per brodo vegetale
- crostini di pane
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 876.6 kJ / 209.5 kcal
- Protein
- 9.6 g
- Sacharidy
- 20.5 g
- Tuk
- 10.4 g
- Nasycený tuk
- 2.5 g
- Vláknina
- 5.7 g
- Sodík
- 485.5 mg
Alternativní recepty
Vellutata di ceci
1h 10 min
Vellutata di fagiolini con pollo croccante
35 min
Zuppa di fagioli
40 min
Vellutata saporita di fagioli bianchi
30 min
Vellutata di piselli
20min
Vellutata di fagioli borlotti
1 Std.
Vellutata di lenticchie
1h 30min
Purea di fagioli con spinaci
30 min
Vellutata di cannellini e borlotti con gamberi
50 min
Vellutata di carote e pomodori secchi
40 min
Crema di fagioli e ceci al profumo di rosmarino
40 min
Vellutata di patate, cannellini, curry e mazzancolle (senza glutine)
45 min