Kompatibilní verze
Puré de cenoura e abóbora com couve e chouriço
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 3 laranjas (raspa e sumo)
- 50 g vinho branco
- 3 c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta
- 1 c. chá de cominhos em pó
- ½ c. chá de canela em pó
- 15 g salsa
- 65 g azeite
- 500 g abóbora cortada em pedaços
- 500 g cenoura cortada em pedaços
- 150 g cebola cortada em pedaços
- 250 g chouriço cortado em rodelas
- 1 folha de louro
- 400 g couve-portuguesa cortada em pedaços
- 30 g manteiga
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 2990.1 kJ / 714.7 kcal
- Protein
- 23.7 g
- Sacharidy
- 51.6 g
- Tuk
- 48 g
- Nasycený tuk
- 15.4 g
- Vláknina
- 10.5 g
- Sodík
- 2648.7 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Arroz de salmão, espargos e ervilhas
30 min
Miniquiches de pato confitado e legumes
5 Std.
Espetadas de frango com puré de abóbora e batata-doce
1h 30min
Polenta de abóbora
45min
Risoto de bacalhau com hortelã
30 min
Rolinhos de linguado, puré de aipo e espargos
45min
Risoto de cevadinha com nabiças e espargos
1 Std. 10 Min
Sopa de lentilhas com almôndegas de bulgur
1 Std. 40 Min
Salada morna de couve-roxa
35 Min
Puré de ervilhas e arroz integral
45min
Gnocchi de beterraba com manteiga de salva
1 godz.
Risoto de cevada perolada, agrião e espargos
1 godz. 15 min