Zařízení & příslušenství
歐克麵包
Příprava 30min.
Celkový 3hod. 40min.
3 個
Suroviny
麵糰
-
水155 克
-
糖25 克
-
乾酵母粉½ 茶匙
-
1 茶匙 可可粉紫薯粉1 茶匙
-
鹽½ 茶匙
-
高筋麵粉 多備一些撒粉用225 克
-
低筋麵粉25 克
-
奶油 切塊,置於室溫軟化15 克
-
葡萄乾50 克
-
核桃25 克
白皮
-
高筋麵粉80 克
-
低筋麵粉50 克
-
奶油 切塊,置於室溫軟化50 克
-
鹽2 小撮
-
水50 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 個
Protein
18.3 g
Kalorie
3176 kJ /
760 kcal
Tuk
25.3 g
Vláknina
4 g
Sacharidy
118.3 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
麵粉實驗室(上)
76 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan