Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- oil, for frying
- 6 raw sausages, (approx. 600 g)
- 80 g onions, quartered
- 120 g carrots, cut in pieces
- 2 garlic cloves
- 250 g dried Puy lentils
- 650 g water
- 1 clove
- 3 - 4 sprigs fresh thyme, leaves only, to taste
- 2 - 3 sprigs fresh rosemary, leaves only, to taste
- 1 dried bay leaf
- ½ tsp fine sea salt
- 2 pinches ground black pepper, or to taste
- mustard, for serving
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1523 kJ / 364 kcal
- Protein
- 21.1 g
- Sacharidy
- 14 g
- Tuk
- 24.8 g
Alternativní recepty
Ratatouille
40min
Lentil and Pancetta Stew
1 Std.
Pearl Barley Risotto with Mushrooms
50 Min
Sea Bass with Castelluccio Lentils - Spigola con lenticchie di Castelluccio
1 Std.
Aubergine, Spinach & Lentil Curry
25 min
Spanish Green Lentil And Chorizo Soup
12h 45 min
Sea Bass with Cavolo Nero, Cannellini Beans and Red Pepper
30 Min
Haddock Crumble with Tomatoes and Peppers
45 Min
Chickpea, Squash and Kale Stew
45 Min
Asparagus Risotto
45 Min
Chicken, Butternut Squash and Toasted Pine Nut Risotto
45 Min
Creamy White Beans and Leeks
20min