Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- burro q.b. per imburrare
- 50 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2 cm circa)
- 120 g di Emmental a pezzi (2 cm circa)
- 120 g di Fontina a pezzi (2 cm circa)
- 500 g di latte
- 50 g di farina tipo 00
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 300 g di pasta secca corta, a piacere
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2908 kJ / 695 kcal
- Protein
- 33.9 g
- Sacharidy
- 70.8 g
- Tuk
- 32.7 g
- Vláknina
- 2.4 g
Alternativní recepty
Farfalle ai quattro formaggi
25 min
Pancakes
45min
Pancakes
45min
Crêpes
1h 20 min
Sformato di pollo e pancetta
1h 10min
Ramen
14h 30 min
Riso alla cantonese
40min
Patate Dauphine
1h 50 min
Girelle alla cannella
4 Std. 10 Min
Cotton Japanese cheesecake
2h
Baozi di maiale al vapore
2h 10min
Penne in crema di Parmigiano e zafferano
30min