Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- burro q.b. per imburrare
- 50 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2 cm circa)
- 120 g di Emmental a pezzi (2 cm circa)
- 120 g di Fontina a pezzi (2 cm circa)
- 500 g di latte
- 50 g di farina tipo 00
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 300 g di pasta secca corta, a piacere
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2908 kJ / 695 kcal
- Protein
- 33.9 g
- Sacharidy
- 70.8 g
- Tuk
- 32.7 g
- Vláknina
- 2.4 g
Alternativní recepty
Penne in crema di Parmigiano e zafferano
30min
Farfalle ai quattro formaggi
25min
Mantou (panini cinesi al Varoma)
3 Std.
Vasetti con lombrichi gommosi
1 godz.
Baozi brasati
1h 30 min
Churros
40 menit
Enchiladas
1h 10min
Tinga de pollo
35min
Gnocchi al gorgonzola dolce
20 min
Insalata messicana
2hod. 15min
Pasta al forno bianca (senza glutine)
55min
Blueberry cupcake
1 Std. 55 Min