Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g di farina tipo 00
- 600 g di coppa di maiale per arrosti, a bocconcini (2-3 cm)
- 2 rametti di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
- 1 rametto di timo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 gambo di sedano a pezzi (2-3 cm)
- 1 carota, pelata e a pezzi (2-3 cm)
- 50 g di cipolla a pezzi (2-3 cm)
- 1 spicchio di aglio
- 50 g di lardo
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 80 g di vino rosso
- 100 g di brodo di carne
- 400 g di polpa di pomodoro a pezzi
- 1 cucchiaino raso di sale
- 1 pizzico di pepe macinato fresco
- 2 - 3 foglie di alloro fresche, lavate e asciugate
- 2 - 3 chiodi di garofano
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2109 kJ / 504 kcal
- Protein
- 31.4 g
- Sacharidy
- 14.1 g
- Tuk
- 36.2 g
- Vláknina
- 2.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Costine di maiale alle verze
1h 20 min
Fegato alla veneziana
35 Min
Spezzatino di manzo con patate
1h 10min
Porkolt
1h 10min
Spezzatino di manzo e fagioli
1h 30min
Salsiccia di maiale con piselli e funghi
35 Min
Bocconcini di maiale alle cipolle
50min
Costine di maiale in agrodolce
50min
Lonza con salsa alle cipolle e vino bianco
1h
Stufato di pollo, chorizo e ceci
1h
Costine in umido
1h 20 min
Spezzatino di maiale e salsiccia
1h