Zařízení & příslušenství
Dal Tadka
Příprava 15min.
Celkový 30min.
4 Portionen
Suroviny
Dal
-
Ingwer, frisch in dünnen Scheiben20 g
-
Knoblauchzehen2
-
grüne Chilischoten, frisch halbiert, entkernt2
-
Zwiebeln halbiert200 g
-
Tomaten geviertelt150 g
-
rote Linsen250 g
-
Kokosmilch400 g
-
Kurkuma1 TL
-
Kreuzkümmel (Cumin)1 TL
-
schwarze Senfkörner4 TL
-
Wasser300 g
-
Salz1 TL
-
2 EL ButterschmalzGhee2 EL
-
10 Curryblätter, getrocknetCurryblätter, frisch5
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 Portion
Protein
17 g
Kalorie
1347 kJ /
322 kcal
Tuk
10 g
Vláknina
12.9 g
Sacharidy
34 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
THERMOMIX® Magazin 1/2020
44 recepty/-ů
Německo
Německo