Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Sepia asada
- 1000 g de sepia (2 unidades de 500 g c/u)
- 2 dientes de ajo
- 40 g de aceite de oliva virgen extra
- 40 g de brandy
- 1 cucharadita de sal
Guisantes con jamón
- 200 g de cebolla en cuartos
- 50 g de aceite de oliva virgen extra (y un poco más para servir)
- 400 g de guisantes congelados
- 100 g de agua
- ½ cucharadita de sal
- 100 g de jamón curado en dados
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 2211 kJ / 529 kcal
- Protein
- 57.3 g
- Sacharidy
- 12.96 g
- Tuk
- 27.56 g
- Vláknina
- 5.65 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Rape a la provenzal (Lotte à la provençale)
50 min
Rape en salsa de puerros al azafrán
40min
Sepia al ajillo
25min
Rape y gambones con patatas al ajillo
45min
Guisantes con jamón y sepia
50 min
Calamares con pisto
45min
Sepia con ratatouille
1h
Sepia a la mallorquina (Baleares)
1 Std. 10 Min
Guiso de sepia con patatas
1h
Calamares encebollados
1h
Albóndigas con sepia
1 godz. 20 min
Rape al oporto
50 min