Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Huevos poché
- 4 huevos
- sal para espolvorear
- pimienta molida para espolvorear
- aceite de oliva para pincelar
Bacalao y espárragos
- 700 g de bacalao fresco salpimentado, cortado en 4 trozos
- 2 manojos de espárragos verdes sin la parte leñosa (en trozos de 2 cm salpimentados)
- 300 g de agua
- 1 pellizco de sal
- 40 g de aceite de oliva virgen extra
- 3 dientes de ajo
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1517 kJ / 362 kcal
- Protein
- 41.7 g
- Sacharidy
- 2.1 g
- Tuk
- 20.9 g
- Nasycený tuk
- 3.9 g
- Vláknina
- 1.1 g
- Sodík
- 591.4 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Merluza y champiñones con limón al estragón
30 min
Bacalao al vapor con verduras y huevos poché
45 min
Merluza con gambas en salsa de puerros
30 min
Dorada al vapor con verduras agridulces
30 min
Rape con espárragos a la marinera
30 min
Dorada al orio con calabacines rellenos de champiñones y frutos secos
1h
Rape en salsa de puerros al azafrán
40 min
Rodaballo con patatas panadera
40 min
Lubina al vapor con salsa gribiche
40 min
Salmón en papillote con champiñones y arroz
30 min
Corvina al vapor con almejas y salsa de almendra
30 min
Bacalao con fritada de espárragos, huevos y patatas
30 min