Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Huevos poché
- 4 huevos
- sal para espolvorear
- pimienta molida para espolvorear
- aceite de oliva para pincelar
Bacalao y espárragos
- 700 g de bacalao fresco salpimentado, cortado en 4 trozos
- 2 manojos de espárragos verdes sin la parte leñosa (en trozos de 2 cm salpimentados)
- 300 g de agua
- 1 pellizco de sal
- 40 g de aceite de oliva virgen extra
- 3 dientes de ajo
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1517 kJ / 362 kcal
- Protein
- 41.7 g
- Sacharidy
- 2.1 g
- Tuk
- 20.9 g
- Nasycený tuk
- 3.9 g
- Vláknina
- 1.1 g
- Sodík
- 591.4 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Lubina con pisto en salsa de puerro
50 min
Dorada al vapor con verduras agridulces
30 min
Merluza al vapor con crema de ajo y jerez
25 min
Bacalao al vapor con arroz, espinacas y salsa de limón
35 min
Rape al vapor con albahaca y tomates cherry
25 min
Bacalao con fritada de espárragos, huevos y patatas
30 min
Bacalao con costra de beicon y champiñón con patatas al vapor
40 min
Dorada a la catalana
30 min
Bacalao al vapor sobre crema de guisantes y calabaza
30 min
Lubina con salsa de trufa
40 min
Salmón con salsa de balsámico y calabacín
25 min
Bacalao al vapor con verduras y huevos poché
45 min