Bacalao fresco con espárragos y huevos poché

Bacalao fresco con espárragos y huevos poché

4.1 89 hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 35min.
4 raciones

Suroviny

Huevos poché
  • 4 huevos
  • sal para espolvorear
  • pimienta molida para espolvorear
  • aceite de oliva para pincelar
Bacalao y espárragos
  • 700 g de bacalao fresco salpimentado, cortado en 4 trozos
  • 2 manojos de espárragos verdes sin la parte leñosa (en trozos de 2 cm salpimentados)
  • 300 g de agua
  • 1 pellizco de sal
  • 40 g de aceite de oliva virgen extra
  • 3 dientes de ajo

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 ración

Sodík 591.4 mg
Protein 41.7 g
Kalorie 1517 kJ / 362 kcal
Tuk 20.9 g
Vláknina 1.1 g
Nasycený tuk 3.9 g
Sacharidy 2.1 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...