
Kompatibilní verze
Gin-Tonic-Saibling mit gehobelter Feldfrucht und Petersilien-Mayonnaise
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
-
500
g Saiblingsfilet frisch, mit Haut
nebo 500 g Lachsfilet, frisch, mit Haut - 15 g Senfkörner
- 15 g Wacholderbeeren
- 5 Kardamomkapseln
- 5 g Korianderkörner
- 260 g Salz und etwas mehr zum Kochen
- 250 g Zucker
- 4 TL Limettenschale unbehandelt, abgerieben
- 5 Kaffir-Limettenblätter, frisch oder TK
- 10 g Ingwer, frisch in dünnen Scheiben
- 320 g Sonnenblumenöl
- 3 Grapefruits filetiert, Saft aufgefangen (ca. 170 g)
- 50 g Himbeerkonfitüre
- ½ TL Curry (z. B. Jaipur)
- ¼ TL Pfeffer und etwas mehr zum Würzen
- 15 g Dijon-Senf
- Wasser zum Kochen
- 400 g Möhren gelbe und orange, längs dünn gehobelt
-
40
g Petersilie abgezupft
nebo 40 g Kerbel abgezupft - 1 Ei sehr frisch
- ½ Zitrone, unbehandelt Schale abgerieben, Saft ausgepresst
- 2 TL Senf, mittelscharf
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 641 kcal / 2684 kJ
- Protein
- 18 g
- Tuk
- 56 g
- Sacharidy
- 16 g
- Vláknina
- 2.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sylter Landei mit gebackener Auster
30 Min
Parmesan-Mousse mit karamellisierten Weintrauben und Parmaschinken
8 Std.
Roastbeef-Aufschnitt mit Sauce Tartare
3 Std.
Tomatenessenz
13 Std. 30 Min
Steinpilzcappuccino mit Speck
50 Min
Putello Tonnato
4 Std.
Maronencremesuppe mit Jakobsmuscheln
50 Min
Tatar vom Weiderind mit Wurzelgemüse
1 Std. 50 Min
Geeiste Mousse mit Tonkabohne und Rotweinsauce
8 Std. 20 Min
Cappuccino von Waldpilzen mit Serrano-Chips
25 Min
Steinpilz-Ravioli
1 Std. 20 Min
Vitello Tonnato
48 Std.