Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 10 g Öl und etwas mehr zum Einfetten
- 1 Weizentortilla (Ø 26 cm)
- 150 g Brokkoliröschen
- 80 g rote Zwiebeln, halbiert
- 1 Stängel Salbei, abgezupft
- 20 g Weißweinessig
- 100 g Rote Bete, gekocht, in Würfeln (1 cm)
- 1 TL geriebene Zitronenschale
- ¾ TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 30 g Oliven, grün, entsteint, in Ringen
- 2 Eier
- 150 g Ziegenfrischkäse (z. B. Chavroux)
- 2 EL fettarme Milch
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1684 kJ / 402 kcal
- Protein
- 19 g
- Sacharidy
- 25 g
- Tuk
- 23 g
- Vláknina
- 4.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Blumenkohl-Quiche mit Spargel und Spinat
2 Std.
Wirsingtarte
1hod. 30min
Brokkoli-Pizzen
40min
Bunte-Tomaten-Quiche
1hod. 10min
Erbsen-Frittata
35min
Süßkartoffelklöße auf Porree-Pilz-Ragout
1h 20min
Wurzel-Tortilla
1h
Petersilienwurzel-Tortilla
45min
Low-Carb-Quiche mit Spargel
1 Std. 35 Min
Omelette-Wraps mit Lachs-Erbsen-Creme
40min
Linsensalat mit Camembert, Roter Bete und Weintrauben
1hod. 10min
Rosenkohl-Feta-Omelette
40min