
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g Schweinebauch, ohne Schwarte halbiert
- 1000 g Wasser
- 30 g neutrales Öl
- 15 g scharfe Bohnenpaste (siehe Tipp)
- 15 g süße Bohnenpaste (siehe Tipp)
-
400
g Staudensellerie in schrägen Stücken (2 cm)
nebo 400 g Porree in schrägen Ringen (2 cm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 448 kcal / 1872 kJ
- Protein
- 24 g
- Tuk
- 34 g
- Sacharidy
- 10 g
- Vláknina
- 2.3 g
Alternativní recepty
Hähnchen Teriyaki
2hod.
Rindfleisch mit Enoki in feuriger Sauce (肥牛金针菇)
35min
Schweinefilet mit Knoblauchsprossen (肉炒蒜苔)
1hod.
Rindfleischtopf mit Kartoffeln und Nudeln (马铃薯炖牛肉)
1hod. 40min
Scharfes Ingwer-Hähnchen (三杯鸡)
45min
Ente in Biersauce (啤酒鸭)
1hod.
Frühlingsrollen (春卷)
1hod. 30min
Rinderfiletstreifen mit Zwiebeln und schwarzem Pfeffer (黑胡椒牛柳)
40min
Schweinebauch mit Kimchi
35min
Hähnchen Kung-Pao (宫保鸡丁)
1hod.
Bulgogi (Gebratenes mariniertes Rindfleisch)
1hod.
Curry-Hähnchen (红咖喱鸡)
50min