Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 10 g neutrales Öl
- 10 g Ingwer, frisch, in dünnen Scheiben
- 3 Knoblauchzehen
- 1 Sternanis
- 2 rote Chilischoten, getrocknet
- 800 g Entenkeulen, mit Haut und Knochen, in Stücken (5 cm), siehe Tipp
- 15 g dunkle Sojasauce (siehe Tipp)
- 30 g helle Sojasauce (siehe Tipp)
- 1 TL Salz
- 2 TL Zucker
- 300 g Bier (z.B. Hefeweizen)
- 150 g Porree, in schrägen Ringen (3-4 cm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2424 kJ / 579 kcal
- Protein
- 36 g
- Sacharidy
- 7 g
- Tuk
- 45 g
- Vláknina
- 0.9 g
Alternativní recepty
Rinderfiletstreifen mit Zwiebeln und schwarzem Pfeffer (黑胡椒牛柳)
40 Min
Pekingsuppe
45 Min
Rippchen süß-sauer (糖醋排骨)
40 Min
Hähnchen Kung-Pao (宫保鸡丁)
1 Std.
Jungli Laal Maas
5h
Hähnchen-Gemüse-Eintopf (大盘鸡)
50 Min
Hähnchen-Pilz-Eintopf (小鸡炖蘑菇)
1 Std.
Asiatische Reispfanne mit Sous-vide gegartem Schweinebauch
3 Std. 40 Min
Coq au vin
2 Std.
Fleisch im gerösteten Reismantel (粉蒸肉)
1 Std. 30 Min
Leber mit Spitzpaprika (杭椒炒猪肝)
20 min
Schweinefilet mit Knoblauchsprossen (肉炒蒜苔)
1 Std.