Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 10 g neutrales Öl
- 10 g Ingwer, frisch, in dünnen Scheiben
- 3 Knoblauchzehen
- 1 Sternanis
- 2 rote Chilischoten, getrocknet
- 800 g Entenkeulen, mit Haut und Knochen, in Stücken (5 cm), siehe Tipp
- 15 g dunkle Sojasauce (siehe Tipp)
- 30 g helle Sojasauce (siehe Tipp)
- 1 TL Salz
- 2 TL Zucker
- 300 g Bier (z.B. Hefeweizen)
- 150 g Porree, in schrägen Ringen (3-4 cm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2424 kJ / 579 kcal
- Protein
- 36 g
- Sacharidy
- 7 g
- Tuk
- 45 g
- Vláknina
- 0.9 g
Alternativní recepty
Bulgogi (Gebratenes mariniertes Rindfleisch)
1sa
Hähnchen Kung-Pao (宫保鸡丁)
1sa
Leber mit Spitzpaprika (杭椒炒猪肝)
20 min
Scharfes Ingwer-Hähnchen (三杯鸡)
45 min
Schweinefleisch in scharfer Sauce (回锅肉)
50 min
Rindfleischsuppe mit Nudeln (红烧牛肉面)
1sa 30 dk
Rippchen süß-sauer (糖醋排骨)
40 min
Hähnchen mit Maronen und Eierpudding (板栗烧鸡和布丁)
1sa 10 dk
Rinderfiletstreifen mit Zwiebeln und schwarzem Pfeffer (黑胡椒牛柳)
40 min
Rindfleischtopf mit Kartoffeln und Nudeln (马铃薯炖牛肉)
1sa 40 dk
Rindfleisch mit Enoki in feuriger Sauce (肥牛金针菇)
35 min
Schweinefilet mit Knoblauchsprossen (肉炒蒜苔)
1sa