Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g Langkornreis
- 2 Sternanis
- 1 TL Szechuan-Pfeffer, ganz (siehe Tipp)
- 1 Zimtstange
- 4 rote Chilischoten, getrocknet
- 400 g Schweinebauch, ohne Schwarte, in Scheiben (1 cm)
- 1 EL Reiswein (z.B. Mirin oder Sake)
- 1 TL helle Sojasauce (siehe Tipp)
- 1 TL dunkle Sojasauce (siehe Tipp)
- 30 g süße Bohnenpaste (siehe Tipp)
- 1 TL scharfe Bohnenpaste (siehe Tipp)
- 1200 g Wasser
- 200 g Langkornreis mit langer Garzeit
- 1 Frühlingszwiebel, in dünnen Ringen, zum Bestreuen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2534 kJ / 606 kcal
- Protein
- 24 g
- Sacharidy
- 77 g
- Tuk
- 22 g
- Vláknina
- 1.2 g
Alternativní recepty
Glasnudeln mit Hackfleisch (蚂蚁上树)
35min
Leber mit Spitzpaprika (杭椒炒猪肝)
20 Min
Hähnchen Kung-Pao (宫保鸡丁)
1 Std.
Asiatische Reispfanne mit Sous-vide gegartem Schweinebauch
3 godz. 40 min
Rindfleisch-Curry mit Tamarinde und Klebreis
9h
Schweinefleisch in scharfer Sauce (回锅肉)
50min
Rindfleisch mit Enoki in feuriger Sauce (肥牛金针菇)
35min
Hähnchen Teriyaki
2h
Exotische Marinade zu Hähnchen
5h
Pekingsuppe (酸辣汤)
45min
Karibische Paella aus dem Ofen
1 Std. 10 Min
Ente in Biersauce (啤酒鸭)
1 Std.