
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Fond
- 20 Garnelen, roh, groß, geschält
- 2 Knoblauchzehen
- 30 g natives Olivenöl
- 1 TL Paprika edelsüß
- 100 g Wasser
- 100 g trockener Weißwein
Seeteufel und Sauce
- 120 g Porree nur weiße Anteile, in Stücken
- 80 g natives Olivenöl
- 20 g Mehl
- 100 g Tomatensauce
- 1 ½ TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- 1000 g Seeteufelfilet, ohne Haut und Gräten in Medaillons (à 70-80 g)
- 2 EL Schnittlauch in Röllchen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 184 kcal / 768 kJ
- Protein
- 20 g
- Tuk
- 10 g
- Sacharidy
- 2 g
- Vláknina
- 0.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Andalusische Fischsuppe
50min
Jakobsmuscheln auf Rucola-Orangen-Salat
1hod. 20min
Jakobsmuscheln mit Kapern-Limetten-Sauce
20min
Schwertfisch-Spieße mit Teriyaki-Sauce
40min
Skrei mit Muschelragout
1hod. 45min
Kalbsleber venezianisch
40min
Lammhüfte mit Erbsen-Minz-Püree
50min
Seeteufel an Tomatenrahm mit grünen Bohnen und Grillkartoffeln
40min
Tagine mit Seeteufel
1hod.
Riesengarnelen in Cognac
20min
Fischsuppe
1hod. 40min
Gebratene Kalbsleber mit Petersilienwurzelpüree
1hod. 10min