Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Fond
- 20 Garnelen, roh, groß, geschält
- 2 Knoblauchzehen
- 30 g natives Olivenöl
- 1 TL Paprika edelsüß
- 100 g Wasser
- 100 g trockener Weißwein
Seeteufel und Sauce
- 120 g Porree, nur weiße Anteile, in Stücken
- 80 g natives Olivenöl
- 20 g Mehl
- 100 g Tomatensauce
- 1 ½ TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- 1000 g Seeteufelfilet, ohne Haut und Gräten, in Medaillons (à 70-80 g)
- 2 EL Schnittlauch, in Röllchen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 768 kJ / 184 kcal
- Protein
- 20 g
- Sacharidy
- 2 g
- Tuk
- 10 g
- Vláknina
- 0.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Andalusische Fischsuppe
50 Min
Garnelensuppe mit Zitronengras
40min
Garnelen in "Café de Paris"- Butter
3h
Tagine mit Seeteufel
1 Std.
Gewürzte Garnelen und Tintenfische
15 min.
Fisch im Päckchen
1h 10min
Schwertfisch-Spieße mit Teriyaki-Sauce
40min
Garnelen und Lachs mit Wermutsauce
35 Min
Thai-Lachs-Päckchen
45 Min
Meeresfrüchte Korma
40min
Reh-Dumplings mit Pak Choi
1 Std.
Seeteufel an Tomatenrahm mit grünen Bohnen und Grillkartoffeln
40min