Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Fond
- 20 Garnelen, roh, groß, geschält
- 2 Knoblauchzehen
- 30 g natives Olivenöl
- 1 TL Paprika edelsüß
- 100 g Wasser
- 100 g trockener Weißwein
Seeteufel und Sauce
- 120 g Porree, nur weiße Anteile, in Stücken
- 80 g natives Olivenöl
- 20 g Mehl
- 100 g Tomatensauce
- 1 ½ TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- 1000 g Seeteufelfilet, ohne Haut und Gräten, in Medaillons (à 70-80 g)
- 2 EL Schnittlauch, in Röllchen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 768 kJ / 184 kcal
- Protein
- 20 g
- Sacharidy
- 2 g
- Tuk
- 10 g
- Vláknina
- 0.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Kalbsleber venezianisch
40 Min
Miesmuscheln in pikanter Tomatensauce
50 Min
Saibling mit Artischocken
40 Min
Coq au vin
2h
Schwertfisch-Spieße mit Teriyaki-Sauce
40 Min
Garnelen und Lachs mit Wermutsauce
35min
Gewürzte Garnelen und Tintenfische
15min
Tagine mit Seeteufel
1h
Riesengarnelen in Cognac
20min
Garnelencocktail
30min
Seeteufel an Tomatenrahm mit grünen Bohnen und Grillkartoffeln
40 Min
Fischsuppe
1h 40min