Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Teriyaki-Sauce
- 100 g Sojasauce
- 30 g Reisessig
- 35 g brauner Zucker
- 180 g Reiswein (Sake oder Mirin)
Schwertfisch-Spieße
- 250 - 300 g Schwertfisch, in Würfeln (2 cm)
- 2 Frühlingszwiebeln, in Stücken (3-4 cm)
- Öl zum Braten
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1274 kJ / 305 kcal
- Protein
- 32 g
- Sacharidy
- 30 g
- Tuk
- 6 g
- Vláknina
- 2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Andalusische Fischsuppe
50min
Fischsuppe
1h 40min
Bouillabaisse
1h
Thunfischsteaks mit Teriyaki-Creme
1h 20min
Yakitori - Fernöstliche Hühnerspießchen
40min
Gebeizte Meerforelle mit Fenchelsalat
4 Std.
Sauer-scharfe Garnelensuppe
1h
Steinbutt-Curry-Schiffchen mit Basmatireis (Indien)
50min
Curryhuhn
2 Std. 40 Min
Scharfe Garnelensuppe
35min
Thai-Burger
30 Min
Grünes Curry mit Hackbällchen
45min