Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Teriyaki-Sauce
- 100 g Sojasauce
- 30 g Reisessig
- 35 g brauner Zucker
- 180 g Reiswein (Sake oder Mirin)
Schwertfisch-Spieße
- 250 - 300 g Schwertfisch, in Würfeln (2 cm)
- 2 Frühlingszwiebeln, in Stücken (3-4 cm)
- Öl zum Braten
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1274 kJ / 305 kcal
- Protein
- 32 g
- Sacharidy
- 30 g
- Tuk
- 6 g
- Vláknina
- 2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Filetsteak mit Pfeffersauce und Knusper-Kartoffel-Püree
1h
Vegetarische Rollen
25 min
Garnelen Xacuti
1h 20 min
Chawan Mushi – Japanischer Eierstich mit Garnelen
35 min
Warmer Spargelsalat mit gebeiztem Lachs und Sternanis
50 godz.
Gegrillte Salzwasserscampi mit Knoblauch-Soja-Sauce
20min
Karibische Paella aus dem Ofen
1h 10 min
Rotwein-Ente mit Feigen
50 min
Garnele und Fisch in Paprika-Safran-Süppchen
1h
Steinbuttfilet an Asia-Gemüse mit Buttersauce und Nudeln
40 min
Sauer-scharfe Garnelensuppe
1h
Bouillabaisse
1h