
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Teriyaki-Sauce
- 100 g Sojasauce
- 30 g Reisessig
- 35 g brauner Zucker
- 180 g Reiswein (Sake oder Mirin)
Schwertfisch-Spieße
- 250 - 300 g Schwertfisch in Würfeln (2 cm)
- 2 Frühlingszwiebeln in Stücken (3-4 cm)
- Öl zum Braten
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 305 kcal / 1274 kJ
- Protein
- 32 g
- Tuk
- 6 g
- Sacharidy
- 30 g
- Vláknina
- 2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Jakobsmuscheln auf Rucola-Orangen-Salat
1hod. 20min
Seeteufel in Sauce
1hod.
Miso-Suppe, Meeresfrüchte mit Sake und Reis
1hod. 5min
Fischbrühe
30min
Jakobsmuscheln mit Kapern-Limetten-Sauce
20min
Fischpastetchen mit Kurkuma-Sauce
1hod. 30min
Schwarze Linguine
45min
Skrei mit Muschelragout
1hod. 45min
Tom-Yum-Suppe mit Meeresfrüchten (冬阴功海鲜汤)
40min
Marinierter Lachs mit Thai-Spargel
1hod. 20min
Garnelen mit Queller und Thai-Basilikum
30min
Riesengarnelen in Cognac
20min