Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 grüne Paprika, in Stücken (à ca. 200 g)
- 1 Zwiebel, halbiert (à ca. 60 g)
- 1 ¼ TL Salz
- 1 ½ EL Olivenöl
- 2 gelbe Paprikaschoten, geachtelt (à ca. 200 g)
- 2 rote Paprika, in Stücken (à ca. 200 g)
- 1 Knoblauchzehe
- 200 g Frischkäse
- 150 g Naturjoghurt (3,6% Fett), cremig
- ¼ TL Pfeffer, frisch gemahlen
- 2 Prisen Cayennepfeffer, gemahlen
- 6 - 12 Scheiben Chorizo (1 mm)
- Paprika, gemischt, in Stücken, zum Dekorieren
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 915 kJ / 218 kcal
- Protein
- 9 g
- Sacharidy
- 11 g
- Tuk
- 15 g
- Vláknina
- 7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Räucherforellenmousse mit Gurke
2h 40min
Beiried mit Rotweinsauce und Gorgonzolabirnen
1h 15min
Scharfe Frühlingseier im Speck versteckt
40 min
Erdbeer-Pfeffer-Chutney mit Ziegenfrischkäsemousse
3h 30min
Crostini "Tricolore"
35 min
Beiriedschnitte mit Pesto Tagliatelle auf Kürbisgemüse
1h
Spargel-Lachs-Tatar mit Vogerlsalat
40 min
Gorgonzolamousse mit Balsamicozwetschken
1 godz. 10 min
Thunfischpâté
4h 20min
Traunseer Räucherfischmus
3h 30min
Zwetschkenknödel zum Löffeln
55 min
Lachstatar auf Avocadomus
15 Min