Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
黑橄欖醬
- 200 克 去核黑橄欖
- 40 克 巴西利 ,只取葉子
- 2 粒 蒜頭
- 40 克 酸豆 ,瀝乾水份
- 10 克 萊姆汁
- 70 克 特級初榨橄欖油
- 2 小撮 鹽
萵苣濃湯&蒸青花菜
-
80
克 洋蔥 ,切塊
nebo 80 克 紅蔥頭 ,切塊 - 1 粒 蒜頭
- 20 克 奶油
- 600 克 青花菜 ,切小朵 (約 5 公分)
- 2 小撮 鹽
- ½ 茶匙 黑胡椒粉
- 150 克 馬鈴薯 ,切塊(約 3 公分)
-
1
茶匙 自製蔬菜高湯醬
nebo 1 塊 蔬菜高湯塊 (可用於0.5公升) - 600 克 水
- 200 克 野苣
- 80 克 鮮奶油,含脂量約35%
- 1 小撮 糖
- ½ 茶匙 萊姆汁
- ¼ 茶匙 烏斯特調味醬
- Nutriční hodnoty
- na 1 人份
- Kalorie
- 1192 kJ / 285 kcal
- Protein
- 6 g
- Sacharidy
- 11 g
- Tuk
- 23 g
- Vláknina
- 6 g