Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 400 克 紅蘿蔔 ,切塊
- 300 克 韭蔥 ,切塊
- 200 克 蕪菁 ,切塊
- 100 克 馬鈴薯 ,切塊(約 2 公分)
- 800 克 水
- 2 茶匙 鹽 ,依個人喜好調味
- 2 小撮 胡椒粉 ,依個人喜好調味
-
200
克 新鮮嫩菠菜
nebo 200 克 新鮮菠菜葉 ,略切 - 40 克 奶油 ,切塊
- 100 克 新鮮蕃茄 ,切丁
- 8 顆 蛋 (每顆重約53-63克) ,冷藏 (詳見要訣)
- 400 克 白麵包 ,切長條,放入烤箱烤過
- Nutriční hodnoty
- na 1 人份
- Kalorie
- 1169 kJ / 279 kcal
- Protein
- 13 g
- Sacharidy
- 34 g
- Tuk
- 9 g
- Vláknina
- 5.6 g