Losos s mangovou omáčkou, fazolovými lusky a mrkví

Losos s mangovou omáčkou, fazolovými lusky a mrkví

4.6 9 hodnocení
Příprava 35min.
Celkový 1hod.
4 porce

Suroviny

Losos, mrkev a fazolové lusky
  • ½ - 1 čajová lžička mletého kajenského pepře
  • 1 čajová lžička soli, jemné
  • 1 špetka muškátového oříšku, mletého
  • 2 špetky bílého pepře, mletého
  • 4 filety z lososa, stažené z kůže a vykoštěné (150-180 gramů každý, výška 4 cm)
  • 200 gramů mrkve na kousky (cca 2 mm)
  • 250 gramů fazolových lusků, zelených, čerstvých napůl
Mangová omáčka
  • 250 gramů manga zralého, dužniny, na kousky (cca 3 cm)
  • 50 gramů brandy
  • 1 čajová lžička kari
  • 300 gramů vody
  • 100 gramů smetany, min. 30% tuku
  • 120 gramů bílého jogurtu
  • 1 špetka soli, jemné
  • 1 špetka bílého pepře, mletého
  • 1 snítka čerstvé petržele (volitelně) pouze listy, na ozdobu

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porce

Protein 37 g
Kalorie 2144 kJ / 513 kcal
Tuk 28 g
Vláknina 4 g
Sacharidy 18 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...