Zařízení & příslušenství
Losos s mangovou omáčkou, fazolovými lusky a mrkví
Příprava 35min.
Celkový 1hod.
4 porce
Suroviny
Losos, mrkev a fazolové lusky
-
½ - 1 čajová lžička mletého kajenského pepře
-
1 čajová lžička soli, jemné
-
1 špetka muškátového oříšku, mletého
-
2 špetky bílého pepře, mletého
-
4 filety z lososa, stažené z kůže a vykoštěné (150-180 gramů každý, výška 4 cm)
-
200 gramů mrkve na kousky (cca 2 mm)
-
250 gramů fazolových lusků, zelených, čerstvých napůl
Mangová omáčka
-
250 gramů manga zralého, dužniny, na kousky (cca 3 cm)
-
50 gramů brandy
-
1 čajová lžička kari
-
300 gramů vody
-
100 gramů smetany, min. 30% tuku
-
120 gramů bílého jogurtu
-
1 špetka soli, jemné
-
1 špetka bílého pepře, mletého
-
1 snítka čerstvé petržele (volitelně) pouze listy, na ozdobu
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porce
Protein
37 g
Kalorie
2144 kJ /
513 kcal
Tuk
28 g
Vláknina
4 g
Sacharidy
18 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Skvělá chuť
72 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Omeleta s parmazánem
45min.
Avokádovo-rajčatová polévka
40min.
Dortíky pečené ve vaječné skořápce
1hod. 10min.
Kuřecí supreme s medem, limetkou a mangovým chutney
1hod. 15min.
Treska s cibulovo-balzamikovým přelivem
1hod.
Losos s pomerančem a brokolicovým kuskusem
30min.
Krevetový salát s avokádem a skleněnými nudlemi
35min.
Candát se špenátem, linguine a omáčkou beurre blanc
35min.
Steaky z lososa s fazolkami a kari glazé
40min.
Cuketová omeleta s parmazánem a jarní cibulkou
40min.
Vepřová pečeně na páře se sušeným ovocem
1hod. 50min.
Omeleta s parmazánem
45min.