Kompatibilní verze
Crema di barbabietole con quenelle alle erbe aromatiche
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Quenelle alle erbe aromatiche
- 10 - 15 g di erbe aromatiche fresche miste (es. basilico, prezzemolo, cerfoglio, erbe miste a foglia morbida), le foglioline lavate ed asciugate
- 200 g di latte
- 60 g di burro, a pezzi, + q.b.
- ¾ di cucchiaino di sale
- ¼ di cucchiaino di noce moscata in polvere (volitelně)
- 150 g di semolino
- 1 uovo
Crema di barbabietole
-
500
g di barbabietole rosse, pelate, a pezzi
nebo 500 g di barbabietole cotte, a pezzi - 700 g di acqua
- 150 g di vino bianco
-
2
cucchiaini colmi di dado per brodo vegetale
nebo 2 dadi per brodo vegetale (dose per 0,5 l) - 25 g di farina tipo 00
- ½ - 1 cucchiaino di sale
- 2 pizzichi di noce moscata in polvere
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 100 g di panna (30-40% di grassi)
- 1 cucchiaio di aceto di vino bianco (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1386 kJ / 331 kcal
- Protein
- 7 g
- Sacharidy
- 30 g
- Tuk
- 17 g
- Vláknina
- 4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Crema di carote all'arancia
30 min
Vellutata di finocchi e zafferano
50 menit
Crema di finocchi
35 Min
Crema di pomodoro
30 min
Vellutata di indivia belga e speck
50 menit
Crema di barbabietola
10 min
Gazpacho feta e cetrioli
1h 10 min
Crema di broccoli e porri
45 Min
Vellutata fredda patate, topinambur e porri
2j
Purè di sedano rapa
35 Min
Crema di topinambur e tartufo
55 Min
Vellutata di topinambur e salvia
50 menit