Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g di porri a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 500 g di acqua
- 250 g di patate, pelate e a pezzi (2-3 cm)
- 150 g di topinambur, pelato e a pezzi (2-3 cm)
-
1
dado per brodo vegetale
nebo 1 cucchiaino di dado per brodo vegetale - 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe bianco macinato
- 2 pizzichi di noce moscata in polvere
- semi di girasole, a piacere
- paprika dolce, a piacere
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 402 kJ / 96 kcal
- Protein
- 1.7 g
- Sacharidy
- 9.8 g
- Tuk
- 5.5 g
- Vláknina
- 1.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Vellutata di porri e bottarga di muggine
50 Min
Risotto fiorito alla rapa rosa e noci con quenelle di ricotta ed erbe aromatiche
40min
Zuppa di sedano rapa e porri con funghi
30min
Crema di topinambur e tartufo
55 Min
Vellutata di zucca
30min
Emulsione di patate e sedano rapa con sfilacci di cavallo (di Sebastiano Rovida)
35min
Vellutata di fave, asparagi e limoni
30min
Tris di mousse con frollini integrali (vegan)
40min
Vellutata di finocchi e zafferano
50 Min
Vellutata di sedano rapa e mele renette
40min
Vellutata di topinambur e salvia
50 Min
Vellutata di zucca e scampi
2 Std.