Vellutata fredda patate, topinambur e porri

Vellutata fredda patate, topinambur e porri

4.7 13 hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 2hod.
8 porzioni

Suroviny

  • 80 g di porri a pezzi
  • 30 g olio extravergine di oliva
  • 500 g di acqua
  • 250 g di patate pelate e a pezzi (2-3 cm)
  • 150 g di topinambur pelato e a pezzi (2-3 cm)
  • 1 dado per brodo vegetale
    1 cucchiaino di dado per brodo vegetale
  • 1 cucchiaino di sale
  • 1 pizzico di pepe bianco macinato
  • 2 pizzichi di noce moscata in polvere
  • semi di girasole a piacere
  • paprika dolce a piacere

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porzione

Protein 1.7 g
Kalorie 402 kJ / 96 kcal
Tuk 5.5 g
Vláknina 1.4 g
Sacharidy 9.8 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...