
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 scalogno a pezzi
- 80 g di olio extravergine di oliva
- 400 g di cardi puliti a pezzi
- 500 g di acqua
- 1 cucchiaino di dado per brodo vegetale
- 3 rametti di timo fresco le foglioline lavate
- 300 g di patate pelate e a tocchetti (1x1 cm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 144.8 kcal / 605.5 kJ
- Protein
- 2.8 g
- Tuk
- 7.8 g
- Sacharidy
- 18.8 g
- Vláknina
- 4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Vellutata ai baccelli di piselli
35min
Cardi gratinati
40min
Vellutata di cavolfiore
50min
Soufflè ai cardi al vapore
1hod. 20min
Torta salata di cardi e funghi secchi
1hod. 55min
Sformato di cardi
1hod.
Vellutata di topinambur e salvia
50min
Vellutata al cavolo viola e kefir
50min
Vellutata di zucca
30min
Vellutata di finocchi e zafferano
50min
Vellutata di finocchi e carote
35min
Crema di finocchi
35min