Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 scalogno a pezzi
- 80 g di olio extravergine di oliva
- 400 g di cardi puliti a pezzi
- 500 g di acqua
- 1 cucchiaino di dado per brodo vegetale
- 3 rametti di timo fresco, le foglioline lavate
- 300 g di patate, pelate e a tocchetti (1x1 cm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 605.5 kJ / 144.8 kcal
- Protein
- 2.8 g
- Sacharidy
- 18.8 g
- Tuk
- 7.8 g
- Vláknina
- 4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Vellutata di porri e carciofi con crostini saporiti
45 Min
Vellutata di carciofi e taleggio
55min
Zuppa di rape
40 Min
Vellutata ai baccelli di piselli
35min
Insalata di cardi alle erbe e pinoli
40 Min
Crema di cavolo nero e cannellini
50min
Risotto cavolo nero e Castelmagno
35min
Ribollita
2 godz. 30 min
Vellutata di verza al vino bianco
50min
Sformato di cardi
1 Std.
Vellutata di topinambur e salvia
50min
Cardi gratinati
40 Min