Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Salmone, carote e taccole
- ½ - 1 cucchiaino di pepe di Cayenna
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
- 2 pizzichi di pepe bianco macinato
- 4 filetti di salmone fresco senza pelle e senza lische (150-180 g l'uno, spessore 4 cm)
- 200 g di carote, a rondelle (circa 2 mm)
- 250 g di taccole fresche, a metà
Salsa al mango
- 250 g di mango, la polpa a pezzi (circa 3 cm)
- 50 g di brandy
- 1 cucchiaino di curry in polvere
- 300 g di acqua
- 100 g di panna (35% di grassi)
- 120 g di yogurt naturale
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe bianco macinato
- 1 rametto di prezzemolo, le foglioline, per decorare (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2144 kJ / 513 kcal
- Protein
- 37 g
- Sacharidy
- 18 g
- Tuk
- 28 g
- Vláknina
- 4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Merluzzo marinato con crema di cavolfiore e zenzero
50 Min
Riso basmati mango e gamberi
45 Min
Salmone marinato alla salsa di soia, miele e sesamo
2 Std.
Filetti di sogliola e gamberi
50 Min
Spiedini di salmone con salsa miele e zenzero (per 2 persone) (senza glutine)
40 Min
Gazpacho mango e avocado
10 Min
Pulao di gamberi
50 Min
Capesante su mais bianco, salamino piccante e pop corn (di Mirko Ronzoni)
45 Min
Salmone all'arancia con cous cous di broccoli
25 Min
Salmone con salsa bernese e asparagi
50 Min
Polpettine di quinoa rossa al salmone
1 Std. 15 Min
Filetti di branzino con salsa agli asparagi
45 Min