Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 gramů extra panenského olivového oleje
- ¾ čajové lžičky soli
- ½ čajové lžičky pepře černého, mletého
- 1 - 2 citróny, nejlépe bio, kůra a šťáva
-
4
filety z platýze (120-200 gramů každý)
nebo 4 kusy bílého rybího filé (jakýkoliv druh bílé ryby, 120-200 gramů každý) - 200 gramů směsi zeleniny (např. mrkev, cuketa, řapíkatý celer, tuřín), na kousky podle potřeby
- 6 snítek čerstvé plocholisté petrželky, pouze listy
- 500 gramů vody
- 400 gramů brambor, na plátky (3 mm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porce
- Kalorie
- 1693 kJ / 404 kcal
- Protein
- 30 g
- Sacharidy
- 19 g
- Tuk
- 23 g
- Vláknina
- 2.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Dušené kuřecí paličky v bylinkovém másle s bramborami
55 Min
Hanácká trošková polévka
8h 55 min
Tilápie s červeným kari
40min
Špenátový salát s mandlemi a kuřetem
20min
Vepřové maso v omáčce s fazolemi
40min
Bengálský jogurtový dezert Bhapa doi
Žádné hodnocení
Krůtí stehno ve slanině s bramborami
1 Std. 40 Min
Americké pečené fazole
Žádné hodnocení
Fazolový salát s quinoou a sýrem
35min
Veganské red velvet cupcaky
Žádné hodnocení
Avokádovo maracujové smoothie
10min
Bezvaječné těstoviny
1h 35 min