Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 gramů extra panenského olivového oleje
- ¾ čajové lžičky soli
- ½ čajové lžičky pepře černého, mletého
- 1 - 2 citróny, nejlépe bio, kůra a šťáva
-
4
filety z platýze (120-200 gramů každý)
nebo 4 kusy bílého rybího filé (jakýkoliv druh bílé ryby, 120-200 gramů každý) - 200 gramů směsi zeleniny (např. mrkev, cuketa, řapíkatý celer, tuřín), na kousky podle potřeby
- 6 snítek čerstvé plocholisté petrželky, pouze listy
- 500 gramů vody
- 400 gramů brambor, na plátky (3 mm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porce
- Kalorie
- 1693 kJ / 404 kcal
- Protein
- 30 g
- Sacharidy
- 19 g
- Tuk
- 23 g
- Vláknina
- 2.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Fermentovaná ovesná kaše
8 godz. 10 min
Ryba po řecku
35 Min
Tilápie s červeným kari
40min
Tuňákové máslo s kapary
5min
Sýrové kuličky se samožitným chlebem
15 Min
Candát s polentou z čerstvé kukuřice
1 Std. 5 Min
Polévka miso a mořské plody s rýží a rýžovým vínem
Žádné hodnocení
Hovězí závitky se šunkou v rajčatové omáčce
Žádné hodnocení
Křupavé PALEO cereálie (bez lepku)
30min
Těstovinová rolka plněná směsí mletého masa a zeleniny s rajčatovou omáčkou
1 Std. 30 Min
Marcipánové půlměsíčky
45min
Ryba s bramborami a rajčatovou omáčkou
50min