
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 gramů extra panenského olivového oleje
- ¾ čajové lžičky soli
- ½ čajové lžičky pepře černého, mletého
- 1 - 2 citróny, preferably organic, zest and juice
-
4
filety z platýze (120-200 g each)
nebo 4 kusy bílého rybího filé (jakýkoliv druh bílé ryby, 120-200 gramů každý) - 200 gramů směsi zeleniny (e.g. carrots, courgettes, celery stalks, turnips), cut in pieces as needed
- 6 snítek čerstvé plocholisté petrželky, leaves only
- 500 gramů vody
- 400 gramů brambor, peeled, cut in slices (3 mm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porce
- Kalorie
- 1693 kJ / 404 kcal
- Protein
- 30 g
- Sacharidy
- 19 g
- Tuk
- 23 g
- Vláknina
- 2.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Quinoa salát se zeleninou a bylinkami
35 Min
Mexické krůtí chilli
40 Min
Restovaná zelenina
10min
Rychlá kolínka s rajčatovou omáčkou
15min
Plněné kapustové listy s rajčaty
Žádné hodnocení
Jehněčí špízy s omáčkou charmoula a bramborami s rozmarýnem
40 Min
Bramborové rolky se sýrem a pažitkovým dipem
1 Std. 10 Min
Špenátové gnocchi alla Romana
1 Std. 25 Min
Ďábelské toasty
50 Min
Tuňák s bramborem po baskicku
30 Min
Barevná vřetena se zeleninou a kuřecím masem
20 dk
Palačinky Piña Colada
40 Min