
Zařízení & příslušenství
Kuskus s kuřecím a jehněčím masem a pikantními klobáskami
Příprava 40min
Celkový 1hod. 10min
6 porcí
Suroviny
-
koriandru pouze listy4 snítky
-
čerstvé petržele pouze listy4 snítky
-
cibule napůl200 gramů
-
jehněčí plece nejlépe s kostí (viz tip), na kousky (4 cm x 4 cm)400 gramů
-
soli, jemné3 čajové lžičky
-
pepře mletého½ čajové lžičky
-
olivového oleje40 gramů
-
mrkve na kousky (cca 1,5 cm)400 gramů
-
tuřínu na 6 nebo 8 kousků (podle velikosti)250 gramů
-
skořice, mleté1 čajová lžička
-
zázvoru, mletého1 čajová lžička
-
vody900 gramů
-
filetů z kuřecích prsou na jemné proužky (cca 2 cm dlouhé)300 gramů
-
pikantních klobás, čerstvých (např. merguez) (volitelně)6
-
cukety neoloupané, na plátky (cca 1.5 cm)400 gramů
-
kuskusu, střední velikosti350 gramů
-
rozinek70 gramů
-
bílé cizrny, konzervované scezené350 gramů
-
harissa omáčky1 - 2 čajové lžičky
Nutriční hodnoty na 1 porce
Kalorie
900 kcal /
3753 kJ
Protein
51 g
Tuk
43 g
Sacharidy
70 g
Vláknina
11.7 g
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Skvělá chuť
72 recept
Česká republika
Česká republika