
Zařízení & příslušenství
Stew z fazolí černé oko s olihní
Příprava 30min.
Celkový 5hod. 15min.
8 porcí
Suroviny
-
120 gramů cibule napůl
-
1 stroužek česneku
-
40 gramů extra panenského olivového oleje plus extra na pokapání
-
500 gramů zralých rajčat na kousky
-
15 gramů rajčatového protlaku
-
370 gramů směsi zeleniny (např. mrkev, pórek, řapíkatý celer), na plátky (1 cm)
-
1 polévková lžíce červené papriky, sladké
-
1 čajová lžička soli plus extra na oliheň
-
1 špetka pepře, černého, čerstvě umletého
-
350 gramů fazolí černé oko, sušených namočených alespoň 4 hodiny (viz tip)
-
350 gramů vody
-
1 vrchovatá čajová lžička zeleninové dochucovací pasty domácí
-
1000 gramů olihně, celé, malé očištěné, čerstvé nebo rozmrazené
-
20 gramů citrónové šťávy, čerstvě vymačkané (volitelně)
-
koriandr, čerstvý (volitelně) nasekaný, na ozdobu
Nutriční hodnoty na 1 porci
Kalorie
320 kcal /
1339 kJ
Protein
32 g
Tuk
9 g
Sacharidy
22 g
Vláknina
11.5 g
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Skvělá chuť
72 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se Vám také líbit...
Baklava Cheesecake
3hod. 30min
Gravlax z lososa s pohankovými bliny
48hod.
Mrkvové pesto
30min
Krabí balíčky
Žádné hodnocení
Čokoládový sorbet se sladkým mátovým pestem
4hod. 20min
Středomořský zeleninový pekáč
50min
Drůbeží terina s citrónem a tymiánem
Žádné hodnocení
Mořský ďas se zeleninou a bazalkou
Žádné hodnocení
Rýžová tortilla
Žádné hodnocení
Krvavá Mary
5min
Olivová tapenáda
5min
Sticky toffee moučník
1hod.