Kompatibilní verze
Čočkový salát s uzeným pstruhem a granátovým jablkem
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 gramů černé čočky beluga
- 1000 gramů vody
- 1 ½ čajové lžičky soli
- 5 snítek čerstvé petržele, jen lístky
- 5 snítek čerstvého koriandru, jen lístky
- 30 gramů červené cibule, napůl
- 40 gramů olivového oleje
- 40 gramů bílého vinného octa
- 50 gramů vlašských ořechů
- 1 čajová lžička medu
- 2 špetky mletého černého pepře
- 1 granátové jablko, vyloupaná jadérka (cca 100 gramů)
- 100 gramů uzeného pstruha
- 100 gramů bílého chřestu, konzervovaného, scezeného, na kousky (2 cm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 1101 kJ / 263 kcal
- Protein
- 13 g
- Sacharidy
- 18 g
- Tuk
- 14 g
- Vláknina
- 7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Quinoa salát s cizrnou a mangovou salsou
1h
Oříškové máslo
30 min
Quinoa s granátovým jablkem a dýní
1h
Kuřecí dochucovací pasta
45 min
Bílý chřest s jogurtovým přelivem à la holandská omáčka
1h
Pastináková polévka s dýní a jablky
45 min
Salát z červené čočky s uzeným pstruhem
40 min
Teplý čočkovo-chřestový salát s citrónovou marinádou a sýrem feta
1h
Pistáciové mini cheesecaky s mangem
2h 30min
Jelení ragú s hořkou čokoládou
9h 30min
Rizoto s chřestem a mangoldem
45 min
Lososový salát s quinou, fetou a míchanou zeleninou
50 min