Zařízení & příslušenství
Čočkový salát s uzeným pstruhem a granátovým jablkem
Příprava 20min.
Celkový 1hod. 50min.
6 porcí
Suroviny
-
200 gramů černé čočky beluga
-
1000 gramů vody
-
1 ½ čajové lžičky soli
-
5 snítek čerstvé petržele jen lístky
-
5 snítek čerstvé petržele, jen lístky5 snítek čerstvého koriandru jen lístky
-
30 gramů červené cibule napůl
-
40 gramů olivového oleje
-
40 gramů bílého vinného octa
-
50 gramů vlašských ořechů, na půlky
-
1 čajová lžička medu
-
2 špetky mletého černého pepře
-
1 granátové jablko vyloupaná jadérka (cca 100 gramů)
-
100 gramů uzeného lososa100 gramů uzeného pstruha
-
100 gramů bílého chřestu konzervovaného, scezeného, na kousky (2 cm)
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porci
Protein
13 g
Kalorie
1101 kJ /
263 kcal
Tuk
14 g
Vláknina
7 g
Sacharidy
18 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Buď fit!
10 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Vaječný likér se šafránem
2hod. 25min.
Rukolové pesto s avokádem a lískovými ořechy
15min.
Rajčatový vývar
3hod. 15min.
Sous-vide chřest s pošírovanými vejci
1hod. 20min.
Zimní salát s pohankou a růžičkovou kapustou
45min.
Asijský salát s hovězím masem a nudlemi
1hod.
Chřest na páře se zelenou omáčkou
40min.
Jehněčí s cizrnou
1hod. 5min.
Guacamole s mangem a brusinkami
10min.
Guacamole s kaviárem
10min.
Celerové pyré s blaťáckým zlatem
50min.
Rychlá polévka Pho
1hod. 20min.