Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 60 - 80 g frische Bärlauchblätter
- 150 g Hartkäse (z. B. Parmesan oder Montello), in Stücken
- 1 Knoblauchzehe
- 250 g Semmelwürfel
- 3 Eier (je 53-63 g)
- 180 g Milch
- 1 TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer, frisch gemahlen
- ½ Bund frischer Schnittlauch
- ½ Bund frische Petersilie, Blättchen abgezupft
- 200 g Naturjoghurt
- 200 g Sauerrahm
- Butterschmalz zum Backen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 683 kJ / 163 kcal
- Protein
- 9 g
- Sacharidy
- 12 g
- Tuk
- 9 g
- Vláknina
- 1 g
Alternativní recepty
Erdbeer-Topfen-Knödel mit Mohn auf Erdbeerspiegel
1 Std. 25 Min
Eierschwammerl à la creme mit Semmelknödel
1h
Bärlauch-Gnocchi
1h 15min
Bärlauchcremesuppe
30min
Spinatknödel auf Tomatenragout
1h
Bärlauchpalatschinken mit Zitronen-Ziegenkäse-Creme
45min
Bärlauch-Brennnesselspätzle mit Bergkäse
45min
Kaspressknödel mit Blattsalat
1 Std. 40 Min
Erdäpfel-Bärlauchsuppe
30min
Kürbisrösti mit Schnittlauchsauce
35min
Krautstrudel mit Äpfeln und Walnüssen
1 Std. 30 Min
Bärlauchknödel mit Tomatensugo
1 Std. 10 Min