Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 60 - 80 g frische Bärlauchblätter
- 150 g Hartkäse (z. B. Parmesan oder Montello), in Stücken
- 1 Knoblauchzehe
- 250 g Semmelwürfel
- 3 Eier (je 53-63 g)
- 180 g Milch
- 1 TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer, frisch gemahlen
- ½ Bund frischer Schnittlauch
- ½ Bund frische Petersilie, Blättchen abgezupft
- 200 g Naturjoghurt
- 200 g Sauerrahm
- Butterschmalz zum Backen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 683 kJ / 163 kcal
- Protein
- 9 g
- Sacharidy
- 12 g
- Tuk
- 9 g
- Vláknina
- 1 g
Alternativní recepty
Bärlauchcremesuppe
30min
Bärlauch-Gnocchi
1h 15 min
Spinatknödel auf Tomatenragout
1h
Bärlauch-Brennnesselspätzle mit Bergkäse
45min
Kürbisrösti mit Schnittlauchsauce
35 Min
Kaspressknödelsuppe
1h 35 min
Topfenknödel mit Zwetschkenröster
50min
Kaspressknödel mit Blattsalat
1h 40min
Bärlauchknödel mit Tomatensugo
1h 10min
Krautstrudel mit Äpfeln und Walnüssen
1h 30min
Erdäpfel-Bärlauchsuppe
30min
Eierschwammerl à la creme mit Semmelknödel
1h