Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Vorbereitung (am Vortag)
- 140 g Schweinebauch ohne Knochen und Schwarte, fett
- 140 g Schweinefleisch, sehnenfrei (siehe Tipp)
- 100 g Kalbfleisch, sehnenfrei
Zubereitung
- 70 g Crushed Ice, (siehe Tipp)
- 50 g Wasser, kalt
- 1 Päckchen Gewürz Compound für weiße Bratwurst (siehe Tipp)
- 150 g Faschiertes, in Stücken (1 cm), gekühlt
- 1 EL Majoran, getrocknet
- Öl zum EInfetten und Braten
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1476 kJ / 352 kcal
- Protein
- 25 g
- Sacharidy
- 2 g
- Tuk
- 28 g
- Nasycený tuk
- 9 g
- Vláknina
- 1 g
- Sodík
- 1491 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gulaschsuppe (XXL)
2h
Schottische Eier mit Sellerie-Karotten-Salat
1h
Frühstücksfleisch im Glas
26h 30 min
Rindswangerl sous-vide, Parmesan-Erdäpfelpüree und Spinat
16h 45 min
Weisse Bratwurstschnecke
14 Std.
Steirische Fischsulz
7 Std.
Wiener Wurst
25h 30min
Backfisch
40min
Käse-Leberkäse
14 Std. 15 Min
Schweinssulz im Glas (Sülzwurst)
2h 45 min
Schweinslungenbraten im Weckerl
1h 45min
Chili con Carne (XXL)
50 Min