Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Vorbereitung (am Vortag)
- 140 g Schweinebauch ohne Knochen und Schwarte, fett
- 140 g Schweinefleisch, sehnenfrei (siehe Tipp)
- 100 g Kalbfleisch, sehnenfrei
Zubereitung
- 70 g Crushed Ice, (siehe Tipp)
- 50 g Wasser, kalt
- 1 Päckchen Gewürz Compound für weiße Bratwurst (siehe Tipp)
- 150 g Faschiertes, in Stücken (1 cm), gekühlt
- 1 EL Majoran, getrocknet
- Öl zum EInfetten und Braten
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1476 kJ / 352 kcal
- Protein
- 25 g
- Sacharidy
- 2 g
- Tuk
- 28 g
- Nasycený tuk
- 9 g
- Vláknina
- 1 g
- Sodík
- 1491 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Feine Streichwurst
14 Std. 30 Min
Gefülltes Hendl mit Reis
2h
Fleischbällchen in Tomatensauce
35 min
Hähnchen-Galantine mit Dill-Joghurt-Sauce
3 godz. 25 min
Jiddische Hendlleber mit Kirschenkoch
5h 15 min
Pulled Chicken Curry Burger
2u. 20min
Extrawurst
14h 10 min
Frühstücksfleisch im Glas
26h 30min
Kochsalami
20 Std. 30 Min
Gsiberger Leberpastete
3 Std. 30 Min
Kräftige Hühnersuppe mit Bröselknödel
1 Std. 50 Min
Wiener Wurst
25h 30min