Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- ½ Bund Petersilie, frisch, ohne Stiele
- 10 g frischer Ingwer, in dünnen Scheiben
- 100 g Sauerampfer, grob zerkleinert
- 40 g Butter
- 50 g Weißwein
- 500 g Fischfond
- 600 g Lachsfilets, frisch, ohne Haut, in mundgerechten Stücken
- 1 EL Zitronensaft
- ½ TL Salz und etwas mehr
- 2 EL Weizenmehl
- 3 EL Wasser
- 1 Prise Pfeffer, gemahlen
- 150 g Crème fraîche
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1836 kJ / 439 kcal
- Protein
- 31 g
- Sacharidy
- 10 g
- Tuk
- 29 g
- Vláknina
- 1.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Zanderfilets mit Maiskorn-Polenta
1h 5min
Fleischrauggn mit Kräuterrahmsauce
45 min
Zucchini sous-vide
30 min
Slow Cooking Rotweinbirnen
5h
Spinatsuppe mit Karotte und Orange
25 Min
Menü: Gemüsecremesuppe, bunter Weizen mit Hendlbrust und Apfelkompott
50 min
Penne mit Miesmuscheln
1h
Tomaten-Brot-Suppe, Spinat-Omelett-Rolle, Ratatouille
1h 5min
Gemüsesuppe, Eier mit Spinat im Töpfchen
1h
Zander auf Shiitake-Pak Choi
50 min
Saibling | Backteig | Brennnessel | Leindotter
45 min
Putenkeulen im Speckmantel mit Kartoffeln
1sa 40 dk