Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g Weißwein
- 1 TL Kubebenpfeffer, ganz
- 200 g Weizenmehl, universal, etwas mehr zum Bemehlen
- ¾ TL Salz
- 3 Eier
- 80 g Hartkäse (z. B. Parmesan oder Montello), in Stücken
- 7 Salbeiblätter, frisch
- 2 TL Pfefferkörner, schwarz
- 200 g Wurzelgemüse (z.B. Pastinake, Petersilienwurzel, Sellerie), in Stücken
- 2 EL getrocknete Steinpilze (ca. 10 g)
- 40 g getrocknete Tomaten in Öl, abgetropft
- 2 TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht (siehe Variante)
- 1 Bund frischer Schnittlauch (siehe Tipp)
- 120 g Butter, in Stücken
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 3404 kJ / 813 kcal
- Protein
- 26 g
- Sacharidy
- 56 g
- Tuk
- 51 g
- Vláknina
- 9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gedämpfter Kräutersaibling mit Erdäpfeln & Eierschwammerln
1h
Mandel-Karfiol-Cremesuppe mit Kräuteröl und Fladenbrotchips
45min
Lila Erdäpfelmousseline
35min
Rote Rüben Gnocchi mit Krenmousse
1h 45min
Zander mit Safransauce, Reis und Schmorparadeisern
1h 5 min
Thunfischsteaks mit Teriyaki-Creme
1h 20min
Velouté von Topinambur
30min
Spargel-Hollandaise-Tarte
1 Std. 50 Min
Lammfilets im Bärlauchbiskuit
1h
Wilde Burger mit Cumberland-Rotkraut
3h 15 phút
Lachs-Garnelen-Lasagne an Spinatrahm (Dänemark)
1h
Frische Lasagne mit Spargel und Pilzen
2h