
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g Weißwein
- 1 TL Kubebenpfeffer, ganz
- 200 g Weizenmehl, universal etwas mehr zum Bemehlen
- ¾ TL Salz
- 3 Eier
- 80 g Hartkäse (z. B. Parmesan oder Montello), in Stücken
- 7 Salbeiblätter, frisch
- 2 TL Pfefferkörner, schwarz
- 200 g Wurzelgemüse (z.B. Pastinake, Petersilienwurzel, Sellerie), in Stücken
- 2 EL getrocknete Steinpilze (ca. 10 g)
- 40 g getrocknete Tomaten in Öl abgetropft
- 2 TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht (siehe Variante)
- 1 Bund frischer Schnittlauch (siehe Tipp)
- 120 g Butter in Stücken
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 813 kcal / 3404 kJ
- Protein
- 26 g
- Tuk
- 51 g
- Sacharidy
- 56 g
- Vláknina
- 9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Kräuter-Bulgur mit Shiitakepilzen und Rahmrüben (vegan)
1hod.
Gerstenrisotto mit Pilzen
1hod. 20min
Saibling mit Oliventapenade und Gurken-Kartoffel-Gemüse
50min
Chili-Schokoladeneis mit Whiskey-Sirup
15hod.
Wels mit Kümmel-Borschtsch
1hod. 15min
Crème Brûlée
3hod. 10min
Maroni-Soufflés
50min
Räucherforellenmousse mit Gurke
2hod. 40min
Parmesanschüsserl mit Räucherforelle und Vogelmiere
25min
Mohnstrudel dampfgegart
1hod. 30min
Traunseer Räucherfischmus
3hod. 30min
Erdäpfel-Pilz-Suppe mit Knoblauchbrot
50min