Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g Weißwein
- 1 TL Kubebenpfeffer, ganz
- 200 g Weizenmehl, universal, etwas mehr zum Bemehlen
- ¾ TL Salz
- 3 Eier
- 80 g Hartkäse (z. B. Parmesan oder Montello), in Stücken
- 7 Salbeiblätter, frisch
- 2 TL Pfefferkörner, schwarz
- 200 g Wurzelgemüse (z.B. Pastinake, Petersilienwurzel, Sellerie), in Stücken
- 2 EL getrocknete Steinpilze (ca. 10 g)
- 40 g getrocknete Tomaten in Öl, abgetropft
- 2 TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht (siehe Variante)
- 1 Bund frischer Schnittlauch (siehe Tipp)
- 120 g Butter, in Stücken
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 3404 kJ / 813 kcal
- Protein
- 26 g
- Sacharidy
- 56 g
- Tuk
- 51 g
- Vláknina
- 9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Dinkelrisotto mit Eierschwammerl
30 min
Germknödel mit Wildkräutern und Paradeisragout
1j 25 menit
Teigtascherl mit Spinatfülle und Basilikumpesto (vegan)
1 Std. 40 Min
Falafel mit R'gaif-Fladenbrot und Tahina
1j 25 menit
Spinatknödel auf Spargel-Morchel-Ragout
1 Std. 15 Min
Gebratene Polenta mit Letscho
55 Min
Tiroler Schlutzkrapfen (vegan)
1j 30 menit
Gebackene Forellenknödel mit Krendip
1j
Schwammerlantipasti
1h 10 min
Israelische vegetarische Pitas (sabich)
40 min
Erdäpfel-Gnocchi
1h 50min
Überbackene Erdäpfelroulade mit Eierschwammerlfülle
1 Std. 40 Min