Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g Zwiebeln, geviertelt
- 2 - 3 Knoblauchzehen, halbiert
- 15 g Olivenöl
- 30 g Tomatenmark
- 500 g Oktopus, frisch oder aufgetaut, gereinigt
- 250 g Erdäpfel, geschält, in Stücken (4 cm)
- 180 g Karotten, in Stücken (2 cm)
- 100 g Sellerie, in Stücken (2 cm)
- 60 g Weißwein
- 60 g Wasser
- 50 g schwarze Oliven, entkernt
- 3 - 4 Sardellenfilets, in Öl eingelegt, abgetropft (volitelně)
- 20 g Balsamico
- 2 TL Oregano, getrocknet
- 1 TL Thymian, getrocknet
- 1 Lorbeerblatt, getrocknet
- ½ - ¾ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer, frisch gemahlen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1564 kJ / 373 kcal
- Protein
- 32 g
- Sacharidy
- 26 g
- Tuk
- 14 g
- Nasycený tuk
- 2 g
- Vláknina
- 8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pannonische Bohnensuppe
50 menit
Halászlé - pannonische Fischsuppe
1h 10 min
Shrimp Creole
40 min
Suppen Bowl mit Pilzen und Saibling
1 Std. 15 Min
Bouillabaisse
1j 25 menit
Marokkanische Hühnersuppe (Harira)
1j
Rinds-Laab
1 godz. 5 min
Huhn à la Toskana mit Polenta
1 godz. 5 min
Sopa primavera (Frühlingssuppe)
45 Min
Muscheln nach Seemannsart
30 min
Dorsch-Curry
35 Min
Andalusische Fischsuppe
50 menit