
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g Zwiebeln geviertelt
- 2 - 3 Knoblauchzehen halbiert
- 15 g Olivenöl
- 30 g Tomatenmark
- 500 g Oktopus frisch oder aufgetaut, gereinigt
- 250 g Erdäpfel geschält, in Stücken (4 cm)
- 180 g Karotten in Stücken (2 cm)
- 100 g Sellerie in Stücken (2 cm)
- 60 g Weißwein
- 60 g Wasser
- 50 g schwarze Oliven, entkernt
- 3 - 4 Sardellenfilets, in Öl eingelegt abgetropft (volitelně)
- 20 g Balsamico
- 2 TL Oregano, getrocknet
- 1 TL Thymian, getrocknet
- 1 Lorbeerblatt, getrocknet
- ½ - ¾ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer, frisch gemahlen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 373 kcal / 1564 kJ
- Protein
- 32 g
- Tuk
- 14 g
- Sacharidy
- 26 g
- Vláknina
- 8 g
- Nasycený tuk
- 2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Hirschragout mit cremiger Polenta
2h 20min
Lachstatar mit Avocado und Ei
45min
Halászlé - pannonische Fischsuppe
1h 10min
Bouillabaisse
1h 25min
Cassoulet mit Lamm und Bohnen
2h
Boeuf Bourguignon
2h 45min
Linsensuppe mit Spinat und Zitrone
40min
Miso-Suppe, Meeresfrüchte mit Sake und Reis
1h 5min
Jiddische Hendlleber mit Kirschenkoch
5h 15min
Coq au vin
3h
Suppen Bowl mit Pilzen und Saibling
1h 15min
Asiatisches Schmorfleisch
2h 30min