Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 hrušky, oloupané, napůl, bez jádřince
- 40 gramů loupaných vlašských ořechů
- 200 gramů čerstvého sýru, např. lučina
- 3 čajové lžičky sladké červené papriky, plus na posypání
- 1 špetka soli
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 945 kJ / 226 kcal
- Protein
- 7.1 g
- Sacharidy
- 19.8 g
- Tuk
- 13.1 g
- Vláknina
- 6.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Krémová polévka z bylinek a brambor
45 min
Jogurtové low carb nanuky s lesním ovocem
8 Std. 10 Min
Celozrnný chléb z páry
2h
Studená hrášková polévka s bylinkovými ledovými kostkami
4h 10min
Mozzarellové špízy s pestem z rukoly
2 Std. 15 Min
RAW omáčka z para ořechů a paprik
Žádné hodnocení
Jogurtový dezert s kiwi a vlašskými ořechy
10 Min
Jablečné cereální tyčinky s arašídy
50 min
Vrstvený chléb s bazalkovým pestem
2u. 30min
Vláčné čokoládové bábovičky
50 min
Placky s koprem a fetou
1 Std. 20 Min
Banánová zmrzlina bez vajec a laktózy
20min