Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 3 snítky čerstvé petržele, jen lístky
- 1 stroužek česneku (volitelně)
- 400 gramů artyčoků, nakládaných v oleji, okapaných
- 2 čajové lžičky citrónové šťávy
- 2 čajové lžičky hořčice
- 1 špetka soli
- 80 gramů extra panenského olivového oleje
- 160 gramů toastového chleba
- Nutriční hodnoty
- na 640 gramů
- Kalorie
- 6150 kJ / 1470 kcal
- Protein
- 22.2 g
- Sacharidy
- 118.2 g
- Tuk
- 104.4 g
- Vláknina
- 9.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Dušené mrkvové a cuketové tagliatelle
35 Min
Francouzská omáčka gribiche
20min
Kapusta plněná žampióny s hříbkovou omáčkou (golabki)
1h 30min
Hrušky a sýr s modrou plísní s lískovými ořechy (TM6)
15 min
Mandlovo-mátové pesto
20min
Avgolemono (řecká citrónová polévka)
35 Min
Zeleninová polévka a vejce v kokotce se špenátem
1h
Bramborový závin s bylinkovou omáčkou mousseline
1 Std. 50 Min
Kulebjaka - piroh se zelím a houbami
2hod. 40min
Losos vařený v páře se zeleninou v balíčku se žlutou rýží a rozinkami
40min
Rybí kuličky v křenové omáčce
45 min
Vánoční houbová polévka s nudlemi
30min