Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 3 snítky čerstvé petržele, jen lístky
- 1 stroužek česneku (volitelně)
- 400 gramů artyčoků, nakládaných v oleji, okapaných
- 2 čajové lžičky citrónové šťávy
- 2 čajové lžičky hořčice
- 1 špetka soli
- 80 gramů extra panenského olivového oleje
- 160 gramů toastového chleba
- Nutriční hodnoty
- na 640 gramů
- Kalorie
- 6150 kJ / 1470 kcal
- Protein
- 22.2 g
- Sacharidy
- 118.2 g
- Tuk
- 104.4 g
- Vláknina
- 9.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Zelené fazolky s tymiánem
1 Std. 10 Min
Caldeirada – portugalská rybí polévka
45 Min
Kuřecí salát s mátovou vinaigrette
1小时
Risoni salát s kadeřávkovým pestem
Nessuna valutazione
Zabaione
15 Min
Cibulovo-ricottové muffiny se šalvějí
1小时
Jehněčí kuličky s bramborovo - pampeliškovým salátem a kerblíkovou omáčkou
1 Std. 45 Min
Tousty s matjesovou pomazánkou
40min
Taštičky plněné králíkem, nakládaná hořčice
3h 5min
Chawan mushi (japonský předkrm)
35min
Kuličky s jehněčím masem a fetou
30min
Terina z vepřového kolena s kořenovou zeleninou
2h 20 min