Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g Bergkäse, in Stücken
- 450 g Milch
- 65 g Butter, in Stücken, etwas mehr zum Einfetten
- 2 TL Salz
- ¾ TL Thymian, getrocknet
- 1 Prise Muskat, gemahlen
- 100 g Polenta, vorgegart (2-Minuten-Polenta)
- 150 g Zwiebeln, geviertelt
- 3 Knoblauchzehen, halbiert
- 120 g Weißwein
- 200 g Kalbsfond
- 100 g getrocknete Paradeiser
- ¼ TL Chili, gemahlen, nach Geschmack
- 2 EL Olivenöl
- 600 g Schweinefleisch, sehnenfrei, in 3 cm Stücken (von der Schulter)
-
400
g Weißkraut, in Stücken
nebo 400 g Spitzkraut, in Stücken - 2 Prisen Pfeffer, frisch gemahlen
- 1 Prise Zucker
- 2 Prisen Kümmel, gemahlen
- 3 Eier, getrennt
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2361 kJ / 565 kcal
- Protein
- 38 g
- Sacharidy
- 25 g
- Tuk
- 34 g
- Vláknina
- 6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Polenta-Hendl-Eintopf
40 min
Gebackene Schinkenfleckerl
1h
Majoranfleisch mit Erdäpfel-Sellerie-Püree
1h
Fisolenfleisch
1h
Bratwurst-Tomatensugo sous-vide
2 godz. 25 min
Nussfisch
30 min
Osterschinken im Brotteig mit Selchsuppe
2h 45min
Kalbsrahmgulasch
1h
Boef Stroganoff
50min
Hendlgulasch mit Pilzen
35min
Rindsrouladen mit Käse-Speck-Fülle
1h 40min
Kalbfleischpflanzerl mit Vorarlberger Bergkäse
40 min