
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g Bergkäse in Stücken
- 450 g Milch
- 65 g Butter in Stücken, etwas mehr zum Einfetten
- 2 TL Salz
- ¾ TL Thymian, getrocknet
- 1 Prise Muskat, gemahlen
- 100 g Polenta, vorgegart (2-Minuten-Polenta)
- 150 g Zwiebeln geviertelt
- 3 Knoblauchzehen halbiert
- 120 g Weißwein
- 200 g Kalbsfond
- 100 g getrocknete Paradeiser
- ¼ TL Chili, gemahlen nach Geschmack
- 2 EL Olivenöl
- 600 g Schweinefleisch, sehnenfrei in 3 cm Stücken (von der Schulter)
-
400
g Weißkraut in Stücken
nebo 400 g Spitzkraut in Stücken - 2 Prisen Pfeffer, frisch gemahlen
- 1 Prise Zucker
- 2 Prisen Kümmel, gemahlen
- 3 Eier getrennt
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 565 kcal / 2361 kJ
- Protein
- 38 g
- Tuk
- 34 g
- Sacharidy
- 25 g
- Vláknina
- 6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Nussfisch
30min
Lauwarmer Fisolen-Rindfleisch-Salat
1hod.
Fisolenfleisch
1hod.
Osterschinken im Brotteig mit Selchsuppe
2hod. 45min
Fischgulasch
40min
Hendlgulasch mit Pilzen
35min
Rinderfilet à la Esterhazy
50min
Rindsrouladen mit Käse-Speck-Fülle
1hod. 40min
Polenta-Hendl-Eintopf
40min
Zandergulasch
45min
Boef Stroganoff
50min
Kalbsrahmgulasch
1hod.