Polentaauflauf mit Schweinsragout

Polentaauflauf mit Schweinsragout

4.6 9 hodnocení
Příprava 50min.
Celkový 1hod. 50min.
6 Portionen

Suroviny

  • Bergkäse in Stücken
    100 g
  • Milch
    450 g
  • Butter in Stücken, etwas mehr zum Einfetten
    65 g
  • Salz
    2 TL
  • Thymian, getrocknet
    ¾ TL
  • Muskat, gemahlen
    1 Prise
  • Polenta, vorgegart (2-Minuten-Polenta)
    100 g
  • Zwiebeln geviertelt
    150 g
  • Knoblauchzehen halbiert
    3
  • Weißwein
    120 g
  • Kalbsfond
    200 g
  • getrocknete Paradeiser
    100 g
  • Chili, gemahlen nach Geschmack
    ¼ TL
  • Olivenöl
    2 EL
  • Schweinefleisch, sehnenfrei in 3 cm Stücken (von der Schulter)
    600 g
  • Weißkraut in Stücken
    400 g
    400 g Spitzkraut, in Stücken
  • Pfeffer, frisch gemahlen
    2 Prisen
  • Zucker
    1 Prise
  • Kümmel, gemahlen
    2 Prisen
  • Eier getrennt
    3

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 Portion

Protein 38 g
Kalorie 2361 kJ / 565 kcal
Tuk 34 g
Vláknina 6 g
Sacharidy 25 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...