Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Füllung
- 20 g Estragon, frisch, Blättchen abgezupft
- 100 g Artischockenherzen, in Öl, abgetropft
- 100 g Ricotta
- ½ TL Salz
- ½ TL schwarzer Pfeffer, frisch gemahlen
Hendl-Roulade und Paprikasauce
- ¼ TL Salz zum Würzen
- 1 Prise schwarzer Pfeffer, frisch gemahlen zum Würzen
- Paprikapulver, edelsüß zum Würzen
- 4 Hühnerschnitzel (à ca 180-200 g)
- Wasser bis zur Maximummarkierung
- 30 g Zitronensaft
- 3 rote Paprika, halbiert, entkernt
- 4 Knoblauchzehen, geschält, im Ganzen
- 40 g Olivenöl
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1725 kJ / 413 kcal
- Protein
- 51 g
- Sacharidy
- 11 g
- Tuk
- 18 g
- Vláknina
- 5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Slow Cooking Hühnerkeulen in Paprikasauce mit Reis
4 Std.
Putenbrust sous-vide mit Kräutern und Paprikasauce
3h 45min
Salzburger Bierfleisch
6h 50 min
Sous-vide Birnen mit Zimtsauce
1ωρ. 50 λεπτ.
Schleie in Veltliner mit Gemüse
1h 5min
Lachs sous-vide mit Avocadocreme
1h 5min
Flanksteaks sous-vide kantonesische Art mit Tomaten und Zwiebeln
2 godz. 25 min
Fruchtiges Pulled Pork
9h 10min
Hirschragout mit cremiger Polenta
2 Std. 20 Min
Rindsrouladen mit Eierschwammerl-Frischkäsefüllung
1h 15min
Sous-vide Teriyaki Lachs
1h 20 phút
Sous-vide Rindersteak (rare) mit Sauce Béarnaise
2 Std. 20 Min