
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Füllung
-
20
g Estragon, frisch Blättchen abgezupft
nebo 1 EL Estragon, getrocknet - 100 g Artischockenherzen, in Öl abgetropft
- 100 g Ricotta
- ½ TL Salz
- ½ TL schwarzer Pfeffer, frisch gemahlen
Hendl-Roulade und Paprikasauce
- ¼ TL Salz zum Würzen
- 1 Prise schwarzer Pfeffer, frisch gemahlen zum Würzen
- Paprikapulver, edelsüß zum Würzen
- 4 Hühnerschnitzel (à ca 180-200 g)
- Wasser bis zur Maximummarkierung
-
30
g Zitronensaft
nebo 1 gestr. TL Zitronensäure (siehe Tipp) - 3 rote Paprika halbiert, entkernt
- 4 Knoblauchzehen geschält, im Ganzen
- 40 g Olivenöl
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 413 kcal / 1725 kJ
- Protein
- 51 g
- Tuk
- 18 g
- Sacharidy
- 11 g
- Vláknina
- 5 g
- Nasycený tuk
- 18 g
- Sodík
- 141 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Confierter Knoblauch
27hod. 15min
Sous-vide Rindersteak (rare) mit Sauce Béarnaise
2hod. 20min
Coq au vin
3hod.
Zypriotische Rindfleischpäckchen mit Reis
1hod.
Gefüllte Hühnerfilets sous-vide
3hod. 30min
Pizza-Leberkäse
14hod. 20min
Slow Cooking Fleischbällchen in Tomatensauce
3hod. 40min
Steirisches Krenfleisch
2hod. 45min
Asiatisches Schmorfleisch
2hod. 30min
Bayerischer Leberkäse
14hod. 30min
Kalbsbutterschnitzel mit Erdäpfelpüree
55min
Tafelspitz mit Semmelkren
1hod. 20min