Rinderhüfte mit Sommergemüse und Hollandaise

Rinderhüfte mit Sommergemüse und Hollandaise

4.7 43 hodnocení
Příprava 1hod.
Celkový 2hod.
4 Portionen

Suroviny

  • Petersilie, frisch Blättchen abgezupft
    7 Stängel
  • Minze, frisch Blättchen abgezupft
    4 Stängel
  • Salz
    2 TL
  • schwarze Pfefferkörner
    1 TL
  • Wacholderbeeren
    5
  • Thymian, frisch Blättchen abgezupft
    1 Zweig
  • Rosmarin, frisch Nadeln abgezupft
    1 Zweig
  • Olivenöl
    3 EL
  • Hüftsteak vom Rind im Ganzen (siehe Tipp)
    700 - 800 g
  • Wasser
    600 g
  • Cocktailtomaten
    15
  • Karotten
    200 g
  • Erdäpfel
    600 g
  • Kaiserschoten
    150 g
  • Pfeffer, frisch gemahlen und etwas mehr
    ¼ TL
  • Butter in Stücken
    150 g
  • Eidotter
    3
  • Weißwein
    50 g
  • Muskatnuss, gemahlen
    1 Prise
  • Zucker
    1 Prise
  • Zitronensaft
    1 TL
  • Cayennepfeffer
    1 Msp.
  • Senf
    1 TL

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 Portion

Protein 44 g
Kalorie 3297 kJ / 787 kcal
Tuk 53 g
Vláknina 7 g
Sacharidy 32 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...