
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 5 TL Bohnenkraut, getrocknet
- 100 g getrocknete Tomaten in Öl abgetropft
- 10 g Tomatenmark
- 2 EL Kapern, eingelegt
- 30 g Senf
- 30 g Honig
- 1 ½ TL Salz etwas mehr für die Petersilie
- 1 ¼ TL Pfeffer, frisch gemahlen
- 4 Kalbsschnitzel (ca. 700 g)
- 12 Scheiben Frühstücksspeck geräuchert (ca. 100 g)
- 1 Dose weiße Bohnen (Abtropfgewicht ca. 285 g)
- 400 g Wasser
- 400 g Erdäpfel, mehlig geschält, in Stücken (2-3 cm)
- 150 g grüne Erbsen, tiefgekühlt
- Öl zum Frittieren
- 1 Bund Petersilie Blättchen abgezupft
- 1 TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht (siehe Variation)
- 75 g Butter in Stücken
- 1 Spritzer Zitronensaft, frisch gepresst
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 681 kcal / 2853 kJ
- Protein
- 55 g
- Tuk
- 31 g
- Sacharidy
- 45 g
- Vláknina
- 12 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Fischcurry
45min
Spinatlinsen mit Schweinefilet
30min
Sommer Bolognese Bowl
35min
Menü: Maronicremesuppe, Rinderfilets mit Sellerie-Erdäpfel-Gemüse und Schokotraum
1hod. 5min
Lauwarmer Fisolen-Rindfleisch-Salat
1hod.
Rinderfilet à la Esterhazy
50min
Tafelspitz mit Wurzelsauce
2hod.
Rindsrouladen mit Käse-Speck-Fülle
1hod. 40min
Kalbfleischpflanzerl mit Vorarlberger Bergkäse
40min
Boef Stroganoff
50min
Fleischbällchen in Tomatensauce
35min
Kalbsrahmgulasch
1hod.